Zdravlje

Ljubav

Napitak uz koji će i najdeblji smršati!

Napitak uz koji će i najdeblji smršati, stomak će nestati, a ako uz to i vežbate, ostaće samo trbušnjaci! Svet je poludeo za ovim receptom, a evo prilike da ga i mi isprobamo i uverimo se u njegovu efikasnost.

Napitak uz koji će i najdeblji smršati! Svet Plus



Piter Karvel na svom YouTube kanalu objavio je recept za pripremu fantastičnog napitka za mršavljenje, a za kratko vreme postao je hit u svetu. Recept je dobio od slavnog britanskog homeopate i u kratkom vremenskom roku pogledalo ga je skoro dva miliona ljudi. Ukoliko niste neki ljubitelj povrća, prirodni sokovi su odličan način da u svoj organizam unesete hranljive materije. Ukoliko uz to još  iskombinujete prave namirnice, dobićete moćni napitak koji topi masne naslage sa stomaka i čisti organizam od nakupljenih toksina. Evo šta vam je sve potrebno za pripremu:

- Jedna veća cvekla
- Dve do tri šargarepe
- Četiri do pet stapa celera
- Jedna šaka svežeg spanaća
- Jedna jabuka
- Jedan sveži krastavac
- Dve rotkvice
- Jedan manji koren đumbira velicine ne veće od jednog centimetra
- Jedan limun


Očišćeno povrće i voće ubacite u sokovnik ili bilo koji slični aparat. Sok je najbolje konzumirati ujutro na prazan stomak, a od ovih namirnica dobićete oko 500 ml soka. Ljudi koji su probali ovaj napitak tvrde da je toliko hranljiv, da može da zameni multivitaminsku tabletu, pa čak i doručak.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>