Zadruga

Parovi

Zadruga: Grozan savet jednog oca i zašto je Mina najviše razočarana u Andrijanu!

Mina je izbačena iz rijalitija "Zadruga", sada je okrila nepoznate detalje, između ostalog i zašto je najviše razočarana u Andrijanu, a tu je i grozan savet jednog oca, koji je Mina čula tek nako izlaska iz rijalitija.

Zadruga: Grozan savet jednog oca i zašto je Mina najviše razočarana u Andrijanu! Printscreen/Instagram U  rijalitiju "Zadruga" Mina Vrbaški je proslavila svoje punoletstvo, a osim po tome, ostaće upamćena i po vezi sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, a kasnije i sa manekenom Tomislavom Panićem. Kako sama kaže, jedva je čekala da izađe Bele kuće i da nije izbačena sama bi pobegla. Minina mama Ivana Vrbaški u toku ćerkinog učešća je u više navrata isticala da svoju ćerku podržava u svemu što radi, a kako nam je ova bivša zadrugarka otkrila, njeni najbliži su zadovoljni njenim učešćem u rijalitiju:

"Mnogo su pozitivniji utisci nego prvi put kad sam bila. Sad sam napravila dva, tri puta neki skandal, ali to nije ništa strašno. To je moja majka, ona meni sve oprašta. I da ubijem nekog, sigurno bi mi oprostila. Šalim se, sve je kul. Zamerila mi je samo to što sam uradila bezveze to sa Tomom, mogla sam da budem lepo sa njim, sve da mi bude kul. Ali eto, moje emocije su se poigrale malo više unutra jer moj mozak je postao samo rijaliti, nisam uopšte racionalno razmišljala. Nego sam mislila samo kako će da mi bude unutra, a ne i napolju."

Sa Tomom se kaže čula ali još uvek se nisu videli. Ne razmišlja hoće li biti zajedno ili ne, a ono što želi je da ode na odmor. Zbog nekih svojih postupaka se kaje:

"Kajem se što sam sebi opet dozvolila da sebe povredim zbog nekog nebitnog dečka koji je stvarno nebitan. Tek sad kad sam ponovo izašla shvatila sam koliko je on go*no. Zatvoren prostor, čovek se promeni. Ili se promeni, ili se ne promeni. Ja sam se definitivno promenila, pokazala sam sebe u najgorem mogućem svetlu. Ali Bože moj, zato sam izašla da bih to ispravila, da bih pokazala ljudima da nisam psihopata. Niko se nije pitao kad je on mene maltretirao, kad je on bio najgori. Nisam psihopata, samo sam bila povređena."

Nakon raskida veze sa Đeksonom, Mina je uplovila u vezu sa Tomom Panićem, a Andrijana i Đekson su postali novi rijaliti par. Mina i Andrijana do tad su bile drugarice, a ova bivša zadrugarka ističe da ju je Radonjićeva razočarala:

"Andrijana me je najviše razočarala, definitivno zato što znam šta je ona meni pričala kad sam ja bila sa njim. Ona je znala svaki moj problem sa njim, znači sve, sve. Ona i Sara su bile upućene u sve. Andrijana je to iskoristila. Ima jedan snimak gde Dule nešto govori za škodu "Ako se ne natakneš na pe*is, onda bar uzmi tu škodu". To sam jutros videla. Baš sam se razočarala u nju. Dule je ušao i dao joj blagoslov da ona može da bude sa Đeksonom, da bi napravila nešto od sebe i da bi privukla pažnju jer kad izađe napolje, sigurno neće biti sa Nemanjom, već će naći bolju priliku. Sigurna sam da je ciljano i vrlo promišljeno ušla u vezu sa Đeksonom. Jednim delom to je gluma, a jednim delom se i zaljubila. A tako je i sa njegove strane. On nikada nije bio sa takvim devojkama, ja sam gledala po Instagramu kad sam izašla, ona nije njegov tip. Ali i on je želeo da se "opere" i da pokaže da može da bude i sa finom devojkom."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>