Region

Svet

Sinan Sakić u bolnici, porodica optužuje lekare da ne čine ništa!

Pevač Sinan Sakić je u bolnici, porodica optužuje lekare da ne čine ništa i da im on umire pred očima. U Kliničkom centru Srbije tvrde da su se Sakići ponašali bahato i da su kršili brojna pravila bolnice.

Sinan Sakić u bolnici, porodica optužuje lekare da ne čine ništa! Screenshoot



Nakon incidenta koji se danas dogodio u Kliničkom centru Srbije kada je Ernest Sakić, sin Sinana Sakića, napravio haos u ovoj medicinskoj ustanovi, priče porodice pevača koji čeka na transplataciju jetre i zaposlenih u bolnici se ne poklapaju. Porodica Sinana Sakića tvrdi da su doktori nesavesnim lečenjem pevača doveli u loše stanje, u KCS tvrde da su se Sakići ponašali bahato i da su kršili pravila bolnice. 

Pevač se trenutno nalazi na internom A odeljenju, gde čeka transplantaciju jetre, a njegovi sinovi su danas došli da ga posete. Tada je došlo do incidenta kada su Ernest i njegov brat upali unutra i hteli da ga vode iz bolnice na snimanje. Sakićev drugi sin, Alen, kaže da je sukob zapravo nastao jer su doktori ove bolnice "doveli Sinana u loše stanje".

On dodaje da pevač već 18 dana u bolnici čeka da li će mu biti urađena transplatacija jetre, da je porodica htela da ga vodi na transplataciju u Italiju ili Tursku ali im je doktor rekao da transplatacija može da se uradi i ovde, a onda su tek danas saznali da ipak nije moguće uraditi je u KCS.

Iako su se u pojedinim medijima pojavila informacija da je osoblje bolnice Ernesta vezalo za radijator dok su čekali policiju da dođe, njegov brat kaže da ne zna da li se to dogodilo:

"Moj brat je uhapšen zbog ometanja lica u vršenju dužnosti. Ne mogu da tvrdim da li su ga vezali za radijator, ali kada sam se popeo u bolnicu video sam da na rukama iza leđa ima lisice. Sinan srećom, nije video šta se događalo jer se sve dogodilo u hodniku bolnice."

Potrešena supruga Sinana Sakića za “Blic” kaže da je njihovog sina Ernesta policija uhapsila neosnovano i da će njihov advokat zatražiti pravdu pred nadležnim organima i zahtevati da se kazne svi koji su doprineli skandaloznom hapšenju. Ona je dodala da je policajac njenog sina prvo vezao lisicama za radijator, a potom ga priveo. Supruga poznatog pevača kaže da je zgrožena tretmanom koji je njen suprug imao u Kliničkom centru Srbije protekle tri nedelje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>