Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Kako nagraditi decu za ovakve interpretacije?! (VIDEO)

Poslednji krug najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" pred četvrtfinale, ovog petka u 22:00 časa donosi neverovatne nastupe najtalentovanijih takmičara. Kako nagraditi decu za ovakve interpretacije?! 

Pinkove zvezdice: Kako nagraditi decu za ovakve interpretacije?! (VIDEO) Promo



U ovonedeljnoj emisiji Goci Tržan, Jeleni Tomašević, Leontini Vukomanović i Sergeju Ćetkoviću pridružiće se stari-novi član žirija - Aleksandar Cvetković, frontmen "Tropiko" benda. S obzirom na to da je sada imao priliku da prvi put uživo čuje ovogodišnje Zvezdice, Sale je bio zadivljen njihovim talentom. 

Leonora Gaši će ovog petka otpevati pesmu Kaje Ostojić "Ona nekad" i oduševiti žiri svojom emotivnom interpretacijom. Kao i uvek, Ivana Dimkovski je briljirala u pesmi "Million Years Ago" koju u originalu izvodi Adel, a Emma Uvalić je razgalila žiri i publiku pesmom "Dani i godine" Nine Badrić. Nastupi Dražena Bakovića uvek probude najskrivenije emocije kod publike, a tako će biti i ovog petka, kada će se predstaviti pesmom "Igra bez granica" Tošeta Proeskog.

I ovog puta očekuju vas najbolja deca regiona, zato ne propustite vaš omiljeni šou program "Pinkove zvezdice" u petak 18. maja u 22:00 časova samo na TV Pink!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>