Region

Svet

Region

Bioskop: Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo 3D 6. jun! (VIDEO)

Bioskop: "Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo" 3D  možete pogledati 6. jun u 19:30 časova, Cineplexx Delta City ! Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure.

Bioskop: Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo 3D 6. jun! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak. Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije.

Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.

Pogledajte među prvima nastavak jednog od najuspešnijih fimskih serijala ikada! Premijera u bioskopima Cineplexx Delta City, BIG Beograd, UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš se ne propušta.

Ulaznice su dostupne na blagajnama svih bioskopa Cineplexx!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>