Zdravlje

Ljubav

Umerenost je ključ izgradnje dobrog i zdravog tela: Ovako izgleda jelovnik Hajdi Klum

Pored fizičke aktivnosti, potrebna je i zdrava i raznovrsna ishrana. Manekenke znaju kako napraviti balans između želja i potreba, a Hajdi Klum je podelila kako izgledaju njeni idealni obroci.

Umerenost je ključ izgradnje dobrog i zdravog tela: Ovako izgleda jelovnik Hajdi Klum Foto: SvetPlus




Iako ima četvoro dece, prelepa manekenka Hajdi Klum uspeva da održava idealnu kilažu, a za to je najviše odgovorna njena zdrava ishrana ali i fizička aktivnost.
Kako je sama otkrila, sveže voće i povrće su glavne namirnice koje čine većinu njenih obroka. Svako jutro Hajdi započinje dan uz smuti od ananasa, bobica, jabuka i banana, a ponekad umesto ovog voća opredeljuje se za kelj i lanene semenke, koje predstavljaju odličan izvor zdravih masnoća.

Ručak, u zavisnosti od dana, čine dinstano povrće, odrezak, salata sa piletinom ili tunjevinom, sirovi kelj, voće i supe, pogotovo pileće. Njen plan ishrane ne podrazumeva unos ugljenih hidrata, poput hleba i testenine, odnosno bilo kakve rafinirane i inudstrijski proizvedene oblike ugljenih hidrata. Ipak, oni nisi u potpunosti isključivi, tako da su u njenom režimu ishrane krompir i banane dozvoljene.

U situacijama kada treba da pripazi na liniju, Hajdi nekoliko puta u toku nedelje odlazi u duge šetnje i drži se što dalje od hleba, testenine i pirinča. Iako se njen vid života zasniva na vežbanju i zdravoj ishrani, Hajdi sama otkriva da često svoj zdravi plan ishrane vara sa brzom hranom, poput čokolade, pice ili hamburgera. Ipak, i u 45. godini života izgleda više nego fenomenalno i dokazala je da je umerenost ključ izgradnje dobrog i zdravog tela!

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>