Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Sale Tropiko ponovo u žiriju Pinkovih zvezdica, pa ocenio kumicu

Specijalna emisija "Pinkovih zvezdica" gledaoce TV Pink očekuje ovog petka u 22:00h, kada će se desetoro takmičara iz prve grupe boriti za prolazak u četvrtfinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Sale Tropiko ponovo u žiriju Pinkovih zvezdica, pa ocenio kumicu Foto: Promo




Ova emisija biće posebna i po tome što će se na mestu Milana Stankovića, koji je odsustvovao zbog poslovnih obaveza, naći novi gostujući član žirija. Međutim, ovom pevaču uloga žirija u "Pinkovim zvezdicama" nije strana, s obzirom na to da je tokom cele treće sezone ocenjivao i davao konstruktivne savete najtalentovanijoj deci regiona. U pitanju je Aleksandar Sale Cvetković, frontmen "Tropiko" benda, koji će se ovog petka pridružiti Goci Tržan, Jeleni Tomašević, Leontini Vukomanović i Sergej Ćetkoviću u čuvenim crvenim stolicama.



Sale je pred početak snimanja bio veoma uzbuđen što će ovogodišnje kandidate čuti uživo i uveriti se da je i ova sezona iznedrila briljantne talente.

- Mnogo sam srećan što sam ponovo sa svojom ekipom u žiriju. Uspeo sam da pratim ovu sezonu koliko su mi obaveze dozvoljavale, ali moram da kažem da su klinci odlični i ove godine. Drago mi je da se deca prijavljuju u velikom broju i raduje me što Srbija ima jedan ovakav program - rekao je Sale.

S obzirom na to da su prve tri sezone bile i više nego uspešne, pitali smo Saleta da li je očekivao da će i ova sezona biti podjednako dobra.

- Očekivao sam da u ovoj sezoni bude mnogo dobre dece jer Srbija ima mnogo, ne samo talentovane dece već i odraslih. Da nije ovog programa, ne bismo ni znali da postoji toliko talentovanih mališana. Zbog toga je ovaj šou program poseban i toliko gledan - objasnio je Sale.

Njegova kumica, Maša Tanasković, takmičila se u ovoj sezoni, a podrška u bekstejdžu joj je na svakom snimanju bila Saletova supruga, Jovana Pajić. Iako zbog svojih obaveza nije stizao da dolazi na snimanja, Sale je Maši bio velika podrška.

- Prezadovoljan sam Mašinim učešćem u 'Pinkovim zvezdicama'. Oko nje je bio ceo jedan tim, i ja sam joj davao savete i pomagao, u suštini, svi smo se svojski trudili da se ona dobro oseća u svojoj koži tokom takmičenja. Drago mi je što je učestvovala i zadovoljan sam plasmanom. Ponosan sam na Mašicu jer je pokazala veliku volju i borila se.

Jednostavno, ovo je Maši nova lekcija u životu i jedna prelepa stvar koja joj se dogodila - rekao je za kraj Sale.

Sale će u ovonedeljnoj emisiji ocenjivati i komentarisati takmičare iz prve grupe - Fani Trančevu, Saru Simić, Leonoru Gaši, Maria Krasteva, Luku Škibolu, Emmu Uvalić, Petra Bulatovića, Ljiljanu Plavšić, Ivanu Dimkovski i Dražena Bakovića - a kako se snašao u staroj-novoj ulozi, saznaćete u "Pinkovim zvezdicama" u petak 18. maja u 22:00 časova samo na TV Pink!

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>