Region

Svet

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Nameštanje sudskog postupka?!

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić sada se bore oko starateljstva nad zajedničim detetom, ćerkicom Katjom. Lazukić nudi milionski mito kako bi na sudu svojoj još zakonitoj ženi Nataši oteo starateljstvo.  Nameštanje sudskog postupka?!

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Nameštanje sudskog postupka?! Print screen / Instagram



Kako Svet piše, Lazukić već nedeljama na sve načine pokušava da dođe do moćnih ljudi koji bi mu pomogli da Natašu proglase nepodobnom majkom i da dete pripadne njemu. U prepiski Natašinog muža sa jednim poznatim sportskim funkcionerom njih dvojica se otvoreno dogovaraju o podmićivanju i nameštanju veštačenja tokom predstojećeg suđenja. Svet je došao do saznanja da se radi o sportskom funkcioneru D. K, jednom od rukovodioca poznatog beogradskog košarkaškog kluba!  

Iz prepiske je očigledno da Luka Lazukić nešto veliko muva sa moćnikom.

“Izgurali smo da se ide na ono… Jel možeš da se vidimo popodne na par minuta? Hvala puno”- napisao je Lazukić, na šta mu je sagovornik odgovorio da nema vremena za viđanje već da napiše šta mu treba.

"Imam tamo načelnika, ali bi bilo dobro kad se potvrdi, da drug okrene isto… Svakako postajem počasni predsednik kluba i najveći donator”- obećao je potom Luka svom pomagaču i dodao da će platiti koliko god treba samo da ostvari svoj cilj:

“Sve što treba i ko god treba da se ispoštuje, samo reci i koliko! Hvala ti do neba!”

Na to mu je funkcioner otvoreno napisao da mora da iskešira novac:

“Brate… Znaš preko koga sve ovo ide… Tako da je to u redu… Ali donacija ka KK Mladost Zemun bi ti dosta donela… Ako me razumeš… To nije moja ideja već… Jasno ti je sve”- stoji u poruci koju je prošle nedelje primio Natašin muž.

Iz dalje prepiske se jasno vidi kako moćnik pomno prati kako napreduje Lazukićev slučaj i da će Luka pokušati da se domogne starateljstva tako što će dokazivati da je Bekvalčeva psihički nestabilna. U ovoj prepisci on je tražio i dokaze za to:

“Samo mi reci, jel’ imaš info ili ima i na papiru? Ja imam info, ali ne znam da li ima na papiru“ - pitao je Lazukić moćnika, a ovaj mu je potvrdio da nema mesta za brigu:

“Nemam na papiru… ali proverena je info… Barem mi tako tvrde pouzdani izvori.”

Luka Lazukić danas je pred saslušanje u MUP-u Čukarica izbegao da odgovori na pitanja novinara. Ovo su pitanja na koja nije želeo da odgovori:

– Da li ste se sa jednim sportskim funkcionerom dogovarali da ćete donirati KK Mladost iz Zemuna ukoliko vam pomogne u nameštanju sudskog procesa sa Natašom Bekvalac?

– Da li ste u privatnoj prepisci obećali da ćete postati najveći donator i počasni predsednik KK Mladost iz Zemuna, a da će vam biti uzvraćeno tako što će Nataša biti proglašena nepodobnom majkom?

– Ko je čovek koji vam je ovo obećao i ko ima moć da namešta sudske procese?

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet

Povezane vesti:


>