Parovi

Farma

Parovi: Gastoz izneo nepoznate detalje o Zorici Dukić i njihovoj vezi!

U rijalitiju "Parovi" na sopstveni zahtev odgovarala je na pitanja u "Parografu", a onda Gastoz izneo nepoznate detalje o Zorici Dukić i njihovoj vezi. 

Parovi: Gastoz izneo nepoznate detalje o Zorici Dukić i njihovoj vezi! Print screen / Instagram



Zorica Dukić na sopstveni zahtev i u želji da iznese istinu o Nenadu Marinkoviću Gasttozzu odgovarala na pitanja na "Parografu". Gastoz je pitao zašto stalno pominje da ne želi da povredi svoju majku i da li ona zna kako se on oseća tada:

"Da li znaš kako se ja osećam kad kažeš da ne želiš da povrediš majku? Zašto to potenciraš? Moja majka nikada nije doživela da završim u pritvoru dok nisam upoznao tebe!"

Jedno od pitanja na koje je Zorica Dala odgovor bilo je i to da li je način Gastozovog života, kao i kasni izlasci, bio najveći problem u njihovoj vezi. Odgovorila je potvrdno i obrazložila da su joj najviše smetali njegovi izlasci i ostajanja do jutarnjih časova.

Na pitanje da i je istina da je otišla sama u Francusku, za Gasttozzom, ona je odgovorila sa "DA", a "Parograf" je i ovaj odgovor prepoznao kao istinu. Na pitanje da li je njegova ružna ponašanja opravdavala i krila od svih Zorica je rekla da jeste, jer je bilo sramota.

Na pitanje da li joj je Nenad polomio ključ od automobila, odgovorila je negativno.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>