Region

Svet

Bruka! Reper bukvalno oduvao Lunu Đogani!

Bruka! Srpski reper bukvalno oduvao Lunu Đogani! On tvrdi da ga je Luna muvala pred devojkom na splavu, zatim slala poruke na Instagramu i bila uporna da bude sa njim. 

Bruka! Reper bukvalno oduvao Lunu Đogani! Print screen / Instagram



Srpski reper Uroš, poznatiji pod nadimkom Limma, kaže da je pre dve godine imao blizak susret sa Lunom Đogani koja ga je, kako tvrdi u izjavi za Telegraf, na splavu startovala, i to pred njegovom devojka, s kojom je tada bio u vezi! Kako Uroš kaže, njegov i Lunin kontakt počeo je na Instagramu, i to tako što mu je ona prvo lajkovala fotografije, a potom mu poslala i nekoliko poruka:

"Znam je površno, ali dovoljno da dobijem takve poruke od nje. Znamo se sa Instagrama, a ova komunikacija desila se u provodu. Pre dve godine, bili smo na splavu, na Fristajleru, mislim da je bila dva separea od mene. Ona je meni slala poruke, ali joj nisam davao nikakvog povoda, jer sam imao devojku. Iskreno, i da nisam imao devojku, ne verujem da bi mi odgovarala."

Na pitanje, da konkretizuje šta se te noći desilo na splavu, Uroš kaže da je bila napadna i da mu je rekla da je ne zanima što mi je devojka tu:

"To veče na splavu je bila napadna.... Da se neko raspituje o meni i hvata me za ruku, a tu mi je devojka, to mi je hardkor situacija i odreagovao sam kako sam odreagovao. Da li je bila pijana ili šta već, ali vidno me je provocirala. Pričala je da je ne zanima što sam tu sa devojkom, kako nju kuliram, a ne bi smeo nju da kuliram... Ja sam rekao: "OK, hajde da pričamo, ali ne ovde, i ne pred mojom devojkom". Ona je bila u fazonu "Ako hoćeš, pričaj sa mnom sad". Ja sam rekao da neću i to je bilo to, a sutradan mi je poslala ove poruke."

Na odbijanje na koje je naišla, Luna je odgovorila u poruci:

"Ok glumi frajera i još jednom glup si, ne znaš šta si propustio!"

Na pitanje zašto je odbio udvaranje Lune Đogani, reper kratko kaže:

"Da je neka druga devojka, pa hajde, ali ovako.... Blam! Tad kada sam video sve ovo... Užas!"

Uroš kaže da ga je prvo bilo sramota da ovo iznese u javnost ali onda je video neke stvari i shvatio da ga nije briga za tuđe komentare:

"Odlučio sam da kažem ovo, jer ne mogu da gledam nju, niti bilo koga u tom nekom svetlu u kom se predstavlja, a znam da nije. Mislim da niko ne može da se meša u brak i da ga tako rastura."

Anabela Atijas još nije davala nikakve komentare na ovakve izjave.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>