Ostalo

Sme�no

75 godina se ovo čekalo: Uran ulazi u Bika, spremaju se velike promene

Posle više od sedam decenija, na nebeskom svodu se desila promena koja će mnoge uzdrmati. Treba očekivati promene, a svaki znak će to posebno doživeti. Za sve je odgovoran Uran.

75 godina se ovo čekalo: Uran ulazi u Bika, spremaju se velike promene Foto: Svet Plus




Nakon punih 75 godina, Uran se opet vraća u znak Bika. Bez obzira na vaš znak, potrebno je da se držite promena koje su pred vama.
Uran u Biku donosi promene u sferama, a kako Bik tlo i zemljinu koru, predstoji period koji može doneti zemljotrese i stvarne tektonske promene.

Znak Bika u astrologiji opisuje i teritoriju zbog čega možemo da očekujemo ratove zbog teritorija, prirodnih resursa ali i zbog novca, jer je sve ono što je materijalno obeleženo je znakom Bika.

U emotivnim odnosima opisuje stabilnu bračnu zajednicu koja je najmanje podložna promenama, prekidima i razvodima, ali ulaskom Urana u znak Bika, sve to će biti promenjeno, a oni koji su delovali najsigurnije i najstabilnije neće to više biti. To donosi promene iz korena u svim slojevima društva, a i najsigurniji brakovi biće uzdrmani, ujedno, sve vrste sigurnosti koje leže u novcu i materijalnom, biće narušene i podložne promenama.
Znak Bika predstavlja finansijski sektor, novac i banke. A Uran u Biku praviće opoziciju na znak Škorpije - znak kojim je opisana berza što govori da je u narednom periodu sve moguće, od pada berzi, velikih oscilacija na berzama, do propadanja nekih banaka, rađanje novih, ali i propadanje nekih valuta i ujedno stvaranje novih. Takođe, Uran (noviteti) u Biku mogu doneti neke nove načine plaćanja, a elektronski novac će odneti primat u odnosu na tradicionalna sredstva plaćanja.

Ovan (21. mart - 2. april)

Očekujte promene u vašim finansijama. Došlo je do prekida i finansijsko oslobađanje je moguće. Pratite svoj jedinstveni genije prilikom zarađivanja novca. Preporučuju se digitalni poduhvati.

Bik (21. april - 21. maj)

Vaš ceo život je za promenu. Sa Uranom u vašem znaku, to je neizbežno, zato pogledajte gde je najpotrebnije i menjajte se. Radite stvari na svoj način koliko god da možete.

Blizanci (22. maj- 22. jun)

Promena dolazi u vašem duhovnom životu. Nemate duhovnu kost u svom telu? To bi sada moglo da se promeni. Očekujte evoluciju, probudićete se iz dugog sna.

Rak (23. jun - 23. jul)

Vaši društveni krugovi će se masovno promeniti. Očekujte i više prijatelja na društvenim mrežama. Osigurajte da vaši lični i profesionalni ciljevi podstiču nezavisnost.

Lav (24. jul - 23. avgust)

Sve velike, nepredvidive promene će se odnositi na posao. Za neke Lavove, sledi potpuna promena karijere. Sada možete da dobijete posao kakav vaša duša želi. Vaše ambicije se razvijaju.

Devica (24. avgust - 23. septembar)

Predviđeni su neočekivani i dugotrajni izleti u prirodi, a i velike promene u vašoj životnoj filozofiji. Dozvolite sebi da iskusite nove kulture. Promenite svoju filozofsku rutinu.

Vaga (24. septembar - 23. oktobar)

Budite otvoreni za nove i uzbudljive događaje u vašem seksualnom životu. Probajte nešto drugačije sa svojom voljenom osobom, ili pronađite novu osobu! Saznajte ko ste zaista. Tražite finansijski uspeh u digitalnom biznisu.

Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Uran će najviše uticati na vaš ljubavni život, tako da su vam predviđene velike promene u najmanje jednom vrlo važnom odnosu. Budite pravi u svim vašim odnosima. Najviše od svega, pokušajte da živite i pustite druge da živite.

Strelac (23. novembar -21. decembar)

Očekujte promene u vašim svakodnevnim aktivnosima, a to je ono što vam treba i što već godinama priželjkujete. Budite svoji u poslu koji radite i dajte svom blagostanju podsticaj.

Jarac (Decembar 22-Jan 20)

Promene u vašem živvotu se odnose na ljubav, kreativnost i decu. Ako ste umetnicki tip, dajte sebi slobodu. Biće velikih preokreta i lepih događaja u vašem ljubavnom životu.

Vodolija (21. januar - 19. februar)

Očekujute promene kod kuće i u porodičnim stvarima. Ako želite veliku promenu života, ona je sada moguća. Učinite svoj dom simbolom onoga što ste vi. Moguće su neočekivane selidbe.

Ribe (20. februar - 20. mart)

Velike promene dolaze u načinu na koji mislite i na koji se izražavate. Iznenada imate hrabrost da budete sami! Držite otvoren um i vaše ideje će se razvijati. Dozvolite sebi da razmišljate na drugačiji način.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>