Style

Ljubav

Top trikovi: Frizure za najlakše održavanje koje će svaka devojka primeniti

Svaka devojka vodi računa o sebi, a posebnu pažnju poklanja kosi. Redovno šišanje doprinećete njenom zdravom izgledu, ali postoji nekoliko tajnih saveta kako da uvek bude top sređena.

Top trikovi: Frizure za najlakše održavanje koje će svaka devojka primeniti Foto: Svet Plus




Svaka devojka bi volela da svaki jutro kad ustane ima isfeniranu kosu, ili u krajnjem slučaju uvek odličnu sređenu i urednu. Dešava se da posle spavanje kosa bude razbarušena, pa treba očito više vremena da se ona 'dovede u red'. Postoji nekoliko trikova kako lako održavati kosu urednom i to za više tipova kose.

Kosa jednake dužine

Odlična frizura za: ravnu, gustu i tanku kosu.

Jedna od najtraženijih frizura poslednjih nekoliko sezona je klasičan ravni bob. Kosa jednake dužine daleko je najlakša za održavanje i savršeno uokviruje lice.

Stepenasto

Odlična frizura za: gustu i tanku, kovrdžavu, talasastu i ravnu kosu.

Slojevi su odličan način za dodavanje volumena kosi i odlično uokviruju lice.

Slojeviti bob

Odlična frizura za: gustu i kovrdžavu kosu.

Verovali ili ne, bob izgleda odlično na kovrdžavoj kosi, pogotovo stepenasti. To je ujedno i najjednostavniji način održavanja prirodnih kovrdža.

Šiške sa strane

Odlična frizura za: gustu ili tanku, ravnu kosu.

Za razliku od šiški preko čela, ovakva frizura ne zahteva šest odlazak kod frizeru, kao ni neko preterano oblikovanje kod kuće. A čak i kad šiške narastu, vaša frizura će izgledati uredno, bez puno muke.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus


>