Region

Svet

2CELLOS Luka Šulić i Stjepan Hauser: Otvaraju finale najelitnijeg fudbalskog takmičenja!

"2CELLOS" Luka Šulić i Stjepan Hauser, otvaraju finale najelitnijeg fudbalskog klubskog takmičenja! Odsviraće himnu Lige šampiona u svojoj verziji, a zatim se vraćaju u Beograd!

2CELLOS Luka Šulić i Stjepan Hauser: Otvaraju finale najelitnijeg fudbalskog takmičenja! Foto: Željka DimićLuka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao "2CELLOS", dobili su tu čast da otvore finale najelitnijeg fudbalskog klupskog takmičenja. Oni će u svojoj verziji odsvirati himnu Lige šampiona dok igrači Real Madrida i Liverpula budu izlazili na teren. Pre njih pevaće Dua Lipa i Šon Pol.

Svi koji žele da osete čari i moći svetske produkcije i muzike, moći će da uživaju na njihovom koncertu jer se momci vraćaju u Beograd sa poslednjim  albumom "Score", koji je snimljen u Engleskoj s londonskim simfonijskim orkestrom. Ovoga puta momci nam donese i neke nove stilove ali će naravno svirati i planetarne melodije, kao i klasike napisane za savremene filmove i televiziju. 

Ne propustite koncert na otvorenom koji će biti održan 8. septembra 2018. godine na Kalemegdanu, o čemu možete pročitati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>