TV Show

Parovi

Kako je jedan učesnik rijalitija Zadruga, nekada grejao vodu u bazenu! (VIDEO)

Podsetimo se kako je jedan učesnik rijalitija "Zadruga", nekada "grejao" vodu u bazenu! U pitanju je naravno Marko Miljković iz Brusa koji nas je sve slatko nasmejao, a neke čak i iznervirao svojom izjavom u rijalitiju "Veliki Brat"

Kako je jedan učesnik rijalitija Zadruga, nekada grejao vodu u bazenu! (VIDEO) Svet Plus



Da li je Markova želja da zagreje vodu u bazenu najveći blam ikada u rijalitiju ili su se ipak izdešavale mnogo gore i ružnije stvari nakon toga procenite sami ali podsetimo se njegovog "bisera" iz prvog serijala rijalitija "Veliki Brat".

Sve se dešavalo 2006. u "Velikom Bratu", a komentari Mikija Đuričića, koji je takođe tada učestvovao u istom rijalitiju sa Markom Miljkovićem su odavno ušli u legendu. Đuričić je opisao Markov predlog u tajnoj sobi i nasmejao sve pored malih ekrana:

"Dečko stvarno fino izgleda i sve to, ali ako mu niste dali zadatak da to uradi, džaba mu izgled i sve, jer ako je to njegova sopstvena ideja, dečko je glup kao ku**c, ne kao jedan, kao dva ku**a! Zamislite loncu u koji stane, pet šest litara vode, proključa voda i ti to sipaš u 'ladan bazen koji ima 800 litara vode, ma više, 1.200 litara... I sada mi sipamo lonac sa pet litara tople vode, da ugrejemo bazen od 1.200 litara, pa to je ljudi van svake pameti!"



Miki Đuričić je kasnije pitao Marka da li je ozbiljno mislio ono što je predložio, a šta je Marko odgovorio, podsetimo se u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>