Svet

Region

Evrovizija 2018: Muškarac koji je oteo mikrofon pretučen pred Balkanikom! (VIDEO)

Evrovizija 2018: Muškarac koji je oteo mikrofon predstavnici Britanije i uzvikivao "Nacisti", pretučen pred Balkanikom! Bili su u šoku i jedva izašli na scenu. Sanja Ilić progovorio je o incidentu koji se desio u finalu "Evrovizije".

Evrovizija 2018: Muškarac koji je oteo mikrofon pretučen pred Balkanikom! (VIDEO) Print screen / Instagram



Predstavnici Srbije na "Evroviziji 2018", grupa "Sanja Ilić i Balkanika", imali su fantastičan nastup  u finalu "Evrosonga", ali ono što se desilo pre njega nije bilo ni malo prijatno. Naime, jedan muškarac je uleteo na scenu i oteo mikrofon predstavnici Britanije tokom nastupa i viknuo "nacisti". Njega je obezbeđenje uhvatilo i sklonilo sa scene , a o tome možete pročitati OVDE. Povodom ovog incidenta oglasio se Sanja Ilić, koji je opisalo šta se nakon toga dogodilo:

"Jedna ekskluzivna vest za sve. Na samom kraju nastupa Engleskinje uleteo je dasa, oteo joj mikrofon. Onda su uleteli iz obezbeđenja, uveli ga u hodnik ispred Balkanike i počeli da ga tuku besumučno. Naši su bili u šoku, jedva su izašli na scenu i Danica je jedva otpevala uvod. Sve je bilo super i hvala Bogu da taj nemio događaj nije uticao na nas iz Balkanike, ali stvarno ne mogu da verujem da se to dešava. Toliko ima obezbeđenja, ljudi koji rade svoj posao... Baš je bez veze, ali hajde, Bože moj... "

Pogledajte izjavu Sanje Ilića o incidentu na Evrosongu:
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>