Svet

Region

Kraljevsko venčanje: Detaljno praćenje na kanalu E! (VIDEO)

Kraljevsko venčanje: Detaljno praćenje na kanalu "E!" Dok se kraljevska porodica okuplja u Vindzoru u Engleskoj da proslavi predstojeće venčanje iz bajke princa Herija i Megan Markl, "E!" će kontinuirano izveštavati sve u vezi sa kraljevskim venčanjem uz kulminaciju kada se desi srećan događaj koji je proglašen za događaj godine. 

Kraljevsko venčanje: Detaljno praćenje na kanalu E! (VIDEO) PromoU subotu 19. maja u 11 časova počinje prenos uživo direktno iz dvorca Vindzor, "E! Live From The Royal Wedding", sa ekspertom za popularnu kulturu Đulijanom Rančić, uz stilistu poznatih ličnosti Breda Goreskija, stručnjaka za kraljevsku porodicu za kanal "E!" i glavnu dopisnicu Melani Bromli i "E!" UK televizijsku voditeljku Saru Džejn Kroford. Oni će gledaocima kroz pet sati programa prikazati neočekivane i neverovatne mogućnosti živog prenosa sa različitih lokacija. Kao finale svega, emitovaće se "E!" Royal Wedding Rundown, jednosatni prikaz venčanja i celog istorijskog događaja, 20. maja u 22 časa. Ovaj poseban dan emitovanja uživo produciraće Wilshire Studios.

"E!" News će takođe imati priloge i izveštavanja posvećena kraljevskom venčanju tokom cele nedelje dok se očekuje ceremonija, a ekspert kanala "E!" za kraljevsku porodicu Melani Bromli imaće detaljna uključenja uživo iz Londona i Vindzora, uz  novosti koje stižu iz minuta u minut u vezi sa princom Herijem i Megan, završno sa finalnim pripremama  za ovo veliko venčanje, a sve to očekuje gledaoce od 15. do 18. maja u 13 i 23 časa na "E! News". Pored toga, "E! News" izveštavanje prikazaće detaljnije ove moderne popularne plemkinje, njihove romanse, i doneće fanovima sve detalje očekivane proslave.

 Dok se kraljevska porodica okuplja u Vindzoru u Engleskoj da proslavi predstojeće venčanje iz bajke princa Herija i Megan Markl, "E!" će kontinuirano izveštavati sve u vezi sa kraljevskim venčanjem uz kulminaciju kada se desi srećan događaj koji je proglašen za događaj godine. U subotu 19. maja u 11 časova počinje prenos uživo direktno iz dvorca Vindzor, E! Live From The Royal Wedding, sa ekspertom za popularnu kulturu Đulijanom Rančić, uz stilistu poznatih ličnosti Breda Goreskija, stručnjaka za kraljevsku porodicu za kanal E! i glavnu dopisnicu Melani Bromli i E! UK televizijsku voditeljku Saru Džejn Kroford. Oni će gledaocima kroz pet sati programa prikazati neočekivane i neverovatne mogućnosti živog prenosa sa različitih lokacija.  Kao finale svega, emitovaće se E! Royal Wedding Rundown, jednosatni prikaz venčanja i celog istorijskog događaja, 20. maja u 22 časa. Ovaj poseban dan emitovanja uživo produciraće Wilshire Studios. 

E! News će takođe imati priloge i izveštavanja posvećena kraljevskom venčanju tokom cele nedelje dok se očekuje ceremonija, a ekspert kanala E! za kraljevsku porodicu Melani Bromli imaće detaljna uključenja uživo iz Londona i Vindzora, uz  novosti koje stižu iz minuta u minut u vezi sa princom Herijem i Megan, završno sa finalnim pripremama  za ovo veliko venčanje, a sve to očekuje gledaoce od 15. do 18. maja u 13:00 i 23:00. na E! News. Pored toga, E! News izveštavanje prikazaće detaljnije ove moderne popularne plemkinje, njihove romanse, i doneće fanovima sve detalje očekivane proslave.

Omiljen među fanovima, E! News  Instagram Stories, takođe će biti posvećen izveštavanju sa kraljevskog venčanja, prikazujući nove, pomalo komične i vrlo kratke najvažnije detalje sa ovog događaja. Fanovi mogu da prate svakog dana kako se događaj priprema i da dobiju ekskluzivni uvid “iza scene” na  E! News sajtu i @enews društvenim mrežama (Instagram, Twitter i Facebook) kao i na  @e_news Snapchat nalogu. 

Kompletan raspored:

15-18. maj  u 13 i 23 časa

Prethodeći ceremoniji, Daily Pop i  E! News emitovaće posebna uključenja uživo u vezi sa kraljevskim venčanjem  tokom cele nedelje a specijalni dopisnik kanala E! i stručnjak za kraljevsku porodicu  Melani  Bromli imaće detaljne izveštaje iz Engleske, iz Londona i Vindzora, uz svakodnevne nove informacije o princu Heriju i Megan dok se pripremaju za veliko venčanje. Pored toga, E! News će doneti fanovima brojne detalje sa ove vanserijske proslave. 

19. maj u 11 časova

E! Live From the Royal Wedding – petosatno uživo izveštavanje sa venčanja, uz voditelje-eksperte za popularnu kluturu, među kojima su: voditeljka Đulijana Rančić, modni stilista poznatih ličnosti  Bred Goreski, glavni dopisnik E! kanala i ekspert za kraljevsku porodicu Melani Bromli, i E! UK TV voditeljka  Sara-Džejn Kroford.


20. maj u 22 časa

 E! Royal Wedding Rundown, jednosatna emisija sa prikazom najznačajnijih detalja sa venčanja, prateći uživo E! izveštavanje sa ovog istorijskog događaja.

Digital & Social
Omiljen među fanovima, E! News  Instagram Stories, takođe će biti posvećen izveštavanju sa kraljevskog venčanja, prikazujući nove, pomalo komične i vrlo kratke najvažnije detalje sa ovog događaja. Fanovi mogu da prate svakog dana kako se događaj priprema i da dobiju ekskluzivni uvid “iza scene” na  E! News sajtu i @enews društvenim mrežama (Instagram, Twitter i Facebook) kao i na  @e_news Snapchat nalogu. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>