Zadruga

Parovi

Zadruga: Žestok sukob između Miće i Anđela! Teodora doživela nervni slom! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" izbio je žestok sukob između Lepog Miće i Anđela Rankovića! Obezbeđenje uletelo da ih razdvaja, a Teodora Džehverović doživela nervni slom!

Zadruga: Žestok sukob između Miće i Anđela! Teodora doživela nervni slom! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Gordana Džehverović, Teodora Džehverović, Miljana Kulić i Maca Diskrecija svađale su se u noći između petka i subote. Tom prilikom, Gordana je rekla Miljani: "Setićeš se mene na porođaju", a upravo je ova svađa bila tema u toku novinarskih pitanja. Gordana se branila rečima kako ništa loše nije mislila, a nakon Miljaninog i njenog izlaganja ustao je Lepi Mića. U celu raspravu umešao se Anđelo Ranković, koji je govorio kako Mića ne brani Gordanu, već pljuje po njoj. 




Situacija se usijala, Teodora više nije mogla da sluša šta pričaju na račun njene majke, zbog čega je počela da viče, a zatim su se sukobili Anđelo Ranković i Lepi Mića. U toku njihove svađe reagovalo je obezbeđenje, a došlo je i do bacanja tanjirima. Teodora je vikala:

"Šta hoćete da čujete? Ne zanima me više! Da sam bila sa Ćazimom? Evo bila sam! Da mi je brat pedofil, biseksualac? Da mi je mama loša? Da li to hoćete? Više mi je dosta da mi za ovih osam meseci nabijate etiketu k*rve! Dosta mi je!"

Nakon ovoga obratila se Lepom Mići koji je bio blago rečeno šokiran onime što čuje. Nakon toga čulo se i lupanje, a onda je došlo do nove velike svađe između Anđela i Lepog Miće. Anđelo je vikao:

"J*bem te u usta, pi*ko jedna! J*bem te u usta!"



Lepi Mića mu nije ostao dužan:

"Pu j*bem li ti majku! J*baću ti majku u usta! Jesi li me čuo? P*derčino jedna! Jesi li čuo? Pi*ko!"

Posle svega, Anđelo je sa Gordanom i Teodorom otišao u spavaću sobu. Tamo je Goca očitala lekciju ćerki, a nekoliko minuta kasnije, Mića i Anđelo su se posvađali ponovo ali u dvorištu.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>