Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 13. maj 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 13. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 13. maj 2018. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno kako biste sačuvali svoje poslovne interese. Izbegavajte poslovno rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju.


Bik 21.4.-21.5.

Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni. Umete da nametnete svoje mišljenje i da stvorite bolje uslove.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Neko vas dovodi u neugodnu situaciju i zato izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite dobar savet kod bliskih saradnika. Potrudite se da završite svoje obaveze u predviđenom roku.


Rak 22.6. - 22.7.

Važno je da se pravilno razumete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru. Svako treba da odradi svoj deo posla u planiranom roku i bez preteranog eksponiranja ličnih sposobnosti.


Lav 23.7.- 22.8.

Na vama je da sprovedete u delo zajedničke ideje ili da obezbedite bolje uslove za saradnju. U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak pod uslovom da nastupite profesionalno i sugestivno pred saradnicima.


Devica 23.8. - 22.9.

Posrećilo vam se da ostvarite veći uspeh mimo nečijih očekivanja. Zadržite svoju pažnju na započetim poslovima i izbegavajte takmičarsku atmosferu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Važno je da napravite dobru poslovnu procenu i da plasirate svoje ideje na pravo mesto. Nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska i bez konsultacija.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Neko iznanada kritikuje vaš način rada. Dobro razmislite o svemu jer nema potrebe da reagujete sujetno na različite komentare. Poslovni propust nije toliko značajan.


Strelac 21.11.- 21.12.

U vama se pokrenuo takmičarski impuls i ne možete da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Privlače vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovne rezultate.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ponekad nemate dovoljno strpljenja da odgovarate na različita pitanja ili da ispunjavate brojne zahteve. Lakše se snalazite u situacijama kada su vam otvorene različite mogućnosti na širi izbor i slobodno delovanje.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Trenutni položaj Meseca deluje na vaše psihičko stanje i zato osećate pojačanu emotivnu uznemirenost ili ličnu nesigurnost. Važno je da pravilno razdvojite zajedničke interese od ličnih.


Ribe 20.2.- 20.3.

Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na vašu koncentraciju i zato ne uspevate da završite planirane obaveze. Postoje poslovi koji se završavaju po hitnom postupku.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Današnji dnevni horoskop

Povezane vesti:


>