Svet

Region

Evrovizija 2018: Nemačka teniserka Andrea Petković zbunjena pesmom - Nova deca!

Evrovizija 2018: Neobična reakcija teniserke koja ima naše korene! Nemačka teniserka Andrea Petković zbunjena pesmom "Nova deca"! 

Evrovizija 2018: Nemačka teniserka Andrea Petković zbunjena pesmom - Nova deca! Print screen / InstagramSanja Ilić i Balkanika su u Portugalu izveli pesmu "Nova deca", koja je ušla u finale, a performans grupe  izazvao je različita mišljenja. Andrea Petković napisala je na svom Twiter nalogu:

" O MOJ BOŽE, SRBIJA IZGLEDA KAO BIZARNI SEKS KULT, ALI MI SE SVIĐA PESMA, NE SEKS KULT, ZAŠTO JA OVO SVE PIŠEM SVE VELIKIM SLOVIMA."

Andrea je rođena u Tuzli 1987. godine, a njeni roditelji Zoran i Amira su se preselili u Nemačku kada je ona imala šest meseci. Njen otac, Zoran je bivši jugoslovenski teniser i član Dejvis kup tima, pa je zbog toga ona krenula njegovim stopama. Ranije je i prokomentarisala svoje poreklo:

"Nemica sam očigledno, ali sam u duši i dalje Srpkinja. Nemci su generalno hladni, rezervisani, ja sam emotivna, imam vatre u temperamentu, i zato se osećam blisko Srbiji. Ali ovde sam deo sistema i osećam se vezano za Nemačku."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>