Region

Svet

Anabela pobesnela! Poslala je poruku svima koji napadaju Lunu!

Pevačica Anabela Atijas je izgleda pobesnela zbog svega što se dešava u rijalitiju "Zadruga", pa je poslala poruku svima onima koji napadaju njenu ćerku Lunu Đogani.

Anabela pobesnela! Poslala je poruku svima koji napadaju Lunu! Print screen / InstagramAnabela Atijas je od samog početka emitovanja rijalitija "Zadruga" podrška svojoj ćerki Luni. Tako je podržala i njenu vezu sa oženjenim Slobodanom Radanovićem. Priznaćete, nije lako jednoj majci da posmatra sve ono što se u rijalitiju dešava... Lako je osuđivati ali istina je da ne treba suditi onome u čijim cipelama nismo bili.

Luna dobija puno negativnih kritika iz raznoraznih razloga ali dobija ih i Kija, Miki Đuričić, Sloba Radanović, Mina Vrbaški... Roditelji pojedinih takmičara su aktuelni u medijima malte ne koliko i njihova deca, a Anabela je poručila svima koji napadaju Lunu:

"Nikada, ali nikada neću pljunuti na izbor svog deteta. Znate, to se zove bezuslovna roditeljska podrška, ljubav. Mislim se, to je ono što je vama falilo u životu, pa ste tako tužni."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>