TV Show

Parovi

Učesnica rijalitija Zadruga nije smela da kontaktira sa rođenom majkom! (VIDEO)

Učesnica rijalitija "Zadruga" Nadežda Biljić nije smela da kontaktira sa rođenom majkom jer joj je to zabranjivao dečko sa kojim je bila u vezi.

Učesnica rijalitija Zadruga nije smela da kontaktira sa rođenom majkom! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Potresna ispovest Slavice Biljić, majke učesnice rijalitija ''Zadruga'' Nadežde Biljić uzburkala je domaću javnost. Naime, ona je ranije u intervjuu za Pink.rs priznala da je njena ćerka bila žrtva fizičkog i psihičkog zlostavljanja, a sada je u ''Magazinu In'' otkrila do sada nepoznate detalje te potresne priče. Nadeždina mjka otkriva:

" Nadežda je sa 22 godine bila žrtva fizičkog i psihičkog maltretiranja. Ja sam tada pokušavala na sve načine da dođem u bilo kakav kontakt sa njom. On tada nije imala kontakt sa nama, živela je sa dečkom. Pošto sam ja i njemu i njoj rekla u lice da on nije za nju, on je nju zaveo, ona se zaljubila u njega i otišla sa njim. Kažu da je ljubav slepa. Svašta je doživljavala dve i po godine. Tada je radila i nikad više para nije imala, a on nije radio ništa. Iz straha ga nije prijavila, a ja nisam mogla da dođem uopšte do nje. Molila me je da ja to ne uradim jer se plašila da ne dođe ili ne pošalje nekog dok je ona na poslu."

Ona još smatra da Miki Đuričić poštuje njenu ćerku kao ženu i da je to Nadeždu privuklo njemu. Nada se da će to biti ono pravo. Ipak, Sarina mama Indira imala je nešto da zameri Slavici:

"Htela sam da vas pitam kako niste mogli da dođete do njega? Je l' ste znali gde živi?"

Slavica je odgovorila da nije mogla tek tako da upadne kod ćerke i njenog dečka kako ne bi napravila još veći problem, a Indira Reljić joj je odbrusila: 

"Mogli ste i te kako. Ja ne bih mogla da dozvolim da moje dete neko maltretira. Vi valjda poznajte svoje dete i možete da vidite u kakvom je stanju. Ja bih došla i zgazila bih ga. Nema šanse da bih ja to dozvolila."

Zatim je Slavica objasnila da Nadežda nije smela da joj se javi, pa čak ni na jednoj svadbi gde su se srele:

"Sreli smo se na jednoj svadbi. Nadežda je bila sa tim dečkom i nije smela da mi se javi. Ja sam joj tada prišla, a onda je ona meni tajno slala poruke."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>