Lepota

Ljubav

Dubinsko čišćenje lica možete i same da uradite: Za par minuta koža će vam biti mekanija kao nikad pre

Svaka osoba treba brinuti o svom licu ali i telu. Neadekvatna nega može i te kako uticati na razne pojave na licu, pa treba voditi računa kako ga čistimo i koliko vodimo računa o njemu.

Dubinsko čišćenje lica možete i same da uradite: Za par minuta koža će vam biti mekanija kao nikad pre Foto: Svet Plus




Neadekvatna nega kriva je za sve nepogodnosti koje se javljaju na licu. Najblagotvorniji učinak pre korišćenja bilo kojih preparata, ćete postići ako dubinski očistite kožu. Postoji trik kojim ćete brzo i lako, u kućnoj radinosti očistiti svoje lice.

Pravo i idealno rešenje je - inhalacija! Sve što je potrebno da uradite jeste da očistite lice od šminke micelarnom vodom ili sredstvom za skidanje šminke, a onda se 'baciti' na inhalaciju. Za to vam je potrebna bilo koja šerpa u koju ćete sipati vodu (3/4 šerpe da bude puna) i dodati malo aromatičnog ulja, a može i so. Čim počne da vri, kad se pojavi prvi ključ lice treba staviti nad šerpom kako bi lice bilo očišćeno.

Blagotvoran učinak pare neguje vaše lice, dubinski čisti pore, blago otklanja nečistoće i potkožne bubuljice. Lice će vam izgledati mlađe i sjajnije, što je odmah vidljivo.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>