Region

Svet

Srbija će večeras nastupiti u finalu Evroviziji pod rednim brojem 10, a ne znate da je jedna od učesnica stasavala pored velike pevačice

Srpski predstavnik na Evroviziji koja se ovde godine održava u Portugalu, nastupiće pod rednim brojem 10. Posle odličnog nastupa u polufinalu u četvrtak, Sanja Ilić i Balkanika izaći će na scenu i u finalu, ali on neće biti na bini, već će ga menjati mlada pevačica.

Srbija će večeras nastupiti u finalu Evroviziji pod rednim brojem 10, a ne znate da je jedna od učesnica stasavala pored velike pevačice Foto: Promo




Srpski predstavnik na Evroviziji Sanja Ilić i Balkanika nastupiće pod rednim brojem 10 u finalnoj večeri. Kao jedan od učesnika u drugoj polufinalnoj večeri (četvrtak), Balkanika je prva prozvana da je prošla u finale, a naši predstavnici su bili jako srećni zbog toga.



Na sceni se našla i Iva Banićević, koja je zamenila Sanju Ilića.

Iva se bavi pevanjem dugi niz godina, a članica je škole pevanja Aleksandre Radović koja joj je poželela sreću uoči odlaska u Lisabon. Ovo je njena prva saradnja sa grupom Balkanika.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>