Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Takmičari su malom Ljubi priredili iznenađenje koje će pamtiti! (VIDEO)

Superfinale dečijeg muzičkog šou programa "Pinkove zvezdice" je sve bliže, a takmičari su malom Ljubi priredili iznenađenje koje će pamtiti! Očekuje vas spektakl!

Pinkove zvezdice: Takmičari su malom Ljubi priredili iznenađenje koje će pamtiti! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Ljuba Stanković, "čudo od deteta" kako ga zove ceo region, u ovonedeljnoj emisiji predstaviće se Luisovom pesmom "Ne kuni me, ne ruži me majko", a njegova interpretacija ostaviće sve u čudu. Žiri i publika u studiju su njegov nastup pratili bez reči, a posebno su pod utiskom bile Goca Tržan i Leontina Vukomanović.

Osim što je, kao i uvek, raspametio publiku, takmičari su Ljubi spremili veliko iznenađenje, zajedno sa svojim drugarima iz "Pinkovih zvezdica" i žirijem, ovo neverovatno dete proslavilo je šesti rođendan.

Valeria Voikova će i ove nedelje imati fenomenalan nastup, a žiri joj je sve vreme dok je pevala uzvikivao "Bravo".

Selma Beriša je poslušala savete, pa je ovog petka izašla iz sigurne zone i otpevala Rijaninu pesmu "Unfaithful", što je potpuno drugačije od svega što je do sada pevala, a da joj se ovaj rizik isplatio, dokaz su i reakcije petočlanog žirija.

Fantastični Luka Utvić je briljirao i ovog puta, a Goca je imala jednu molbu za njega. Kao što su gledaoci već navikli od nje, Teodora-Tara Stojanović će napraviti sjajnu atmosferu uz pesmu Portugal. The Man-a "Feel it Still". Njena energija, ali i plesači na sceni učinili su da i Sergej Ćetković zaigra, što je oduševilo publiku i njegove kolege.

Ne propustite najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" u petak 11. maja u 21:45 časova na TV Pink!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>