Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija i Sloba sve bliži! Napokon je spremna da uzme prezime Radanović?! (VIDEO)

Supružnicima Radanović - Kockar, rijaliti "Zadruga" promenio je život iz korena. Bez obzira na sva dešavanja čini se da su Kija i Sloba sve bliži. Napokon je spremna da uzme prezime Radanović?!

Zadruga: Kija i Sloba sve bliži! Napokon je spremna da uzme prezime Radanović?! (VIDEO) Screenshoot YoutubeKija Kockar i Sloba Radanović su poslednjih nedelja bliži nego ikad ranije. Naime, iako su pričali da će se nakon rijalitija razvesti, njihovi razgovori i postupci nekako ne vode ka tome. Od kada je Kiji preminuo otac, Sloba joj je pružio bezuslovnu podršku i dosta vremena provodi sa njom, pričajući o zajedničkom životu, putovanjima i avanturama kroz koje su prošli. 

Razgovor se poveo o zajedničkim dogodovštinama sa letovanja, a onda se Kija setila da se na jednom od njih slikala ispod natpisa Radanović i tada joj je Sloba dobacio da je ona Kockar, ane Radanović, na šta je Kija odgovorila:

"Ja sam i Radanović, samo nemam, nije upisano... Htela sam da promenim. Mesec dana bih izgubila, ne bih radila..."

Sloba je bio zajedljiv pa joj je rekao da se sve može kada se hoće, a da li mu je krivo što Kija ne nosi njegovo prezime, kao šta njegov izraz lica govori, pogledajte u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>