Ostalo

Smeno

Za vaš karakter je zadužena godina rođenja: Sudbinu određuje poslednja cifra

Godina rođenja igra značajnu ulogu u životima ljudi i više nego što se pretpostavlja, a najvažnija je poslednja cifra godine. Svaki broj ima odgovarajući element: metal, vatra, zemlja, drvo i voda I oni otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga. Na primer, ako ste rođeni 1967. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

Za vaš karakter je zadužena godina rođenja: Sudbinu određuje poslednja cifra Foto: Svet Plus
0 i 1: Metal

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u doslednosti i ljubavi. Tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare ambicije. Njihovi nedostaci su želja za moći, luksuznim stvarima i puno novca. Odlučni su i ne tolerišu propuste.


2 i 3: Voda

Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnost i simpatiju za druge ljude. Poseduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspešnim u karijerama vezanim za umetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primećuju detalje.


4 i 5: Drvo

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouverene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkriju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mesta. Nikada nisu sebične i egoistične.


6 i 7: Vatra

Rođeni pod elementom vatre jesu pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko sveta. Imaju naviku da prebrzo uleću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude.


8 i 9: Zemlja

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće delovati nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus


>