Zadruga

Parovi

Zadruga: Ono što je Ana Korać izgovorila dotuklo je Lunu Đogani! (VIDEO)

Ukućani rijalitija "Zadruga" nisu mogli da je uteše, a ono što je Ana Korać izgovorila dotuklo je već tužnu Lunu Đogani jer je situacija između nje i Slobe i bez toga dovoljno napeta.

Zadruga: Ono što je Ana Korać izgovorila dotuklo je Lunu Đogani! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Lunu već danima muči odnos između Slobe i nje jer se odjednom sve promenilo. Ona je nekoliko puta izjavila da veruje u njihovu ljubav i iskrena osećanja ali ostalo je nejasno zašto se Sloba odjednom toliko promenio. Ona se u vreme žurke vratila u Belu kuću uplakana, a Milan Milošević, Gordana Džehverović i Ana Korać bili su tu da je uteše. Uplakana im je objašnjavala:

"Boli me što mi nemamo šansu da mu pokažem kakva sam zapravo, boli me što smo se udaljili, prezasitili smo se. Ja sam sama, nemam sa kim da se družim, ja sam njemu posvetila sve svoje vreme. Nije mi jasno kako neko može da se ohladi tako brzo, a znam, voli me!"

Gordana Džehverović joj je iskreno rekla da oni možda i nisu jedno za drugo i da takve stvari ne može znati dok ne izađe iz rijalitija, a Luna je i dalje bila uporna u tome da objasni kako ona vidi stvari:

"Oboje smo ovo želeli, znam šta mi je pričao. On meni kaže da ne voli Kiju na način na koji ja mislim. On je voli, ali kao osobu, a ne kao ženu. Rekao je da je ona njegova žena sa kojom je imao nešto lepo, ali da je ne voli."

Poznato nam je da je Ana Korać na Kijinoj strani i da su bliske , pa ne čudi što je izgovorila nešto što je Lunu bukvalno dotuklo:

"Meni se ne poklapa kad prvo kaže: ,,Ma, kakva Kija", i odjednom promena totalna u ponašanju."

Detalje razgovora pogledajte u video snimcima koji slede.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>