Region

Svet

Zdravko Čolić: Premijera spota - Tebe čuvam za kraj! (VIDEO)

Zdravko Čolić, premijera spota "Tebe čuvam za kraj"! Pesma je već postala radijski hit u regionu, a spot je sniman u prelepo ambijentu!

Zdravko Čolić: Premijera spota - Tebe čuvam za kraj! (VIDEO) PromoNovi spot Zdravka Čolića sniman je u Lisabonu, jednom od najlepših pomorskih gradova Evrope. Uživajući u prelepom ambijentu koji je savršeno oslikavao muzičku temu pesme "Tebe čuvam za kraj", čiji tekst i muziku potpisuje Miroslav Rus, menjale su se slike lokacija i na najživopisniji način oduševljavale  osmočlanu ekipu, na čelu sa rediteljem spota Aleksandrom Kerekesem Kekijem.

Čola nam otkriva:

"Imao sam ideju da se spot snimi u Lisabonu obzirom na muziku, te smo režiser spota i ja razmišljali o tome. Žanr pesme je takav, da je to jedna vrsta salse,  asocira malo ka fadu i na latino muziku, neki Portugal, neki polu brazilijano i konačni izbor pao je na Lisabon."

Zdravko je dobio ulogu fotografa koji, lutajući romantičnim ulicama portugalske prestonice i divljom obalom Atlantskog okeana, pravi kolaž najraznovrsnijih fotografija. Sklapajući ih u mozaik, a trazeći onu pravu fotografiju koja će u ovoj igri svetlosti i senki sklopiti mapu, Zdravko nas na slikovit način na kraju spota dovodi do finalne slike i otkriva ženu koju čuva za kraj.

Autor pesme Miroslav Rus kaže da je lep osećaj znati da Zdravko peva njegovu pesmu i dodaje:

"Kao mali, voleo sam skupljati sličice, pa sam to preneo i na moj muzički rad. Godine su učinile svoje, nedostajao mi je samo Zdravko Čolić. Eto, tako je nastala pesma „Tebe čuvam za kraj“.

Ovo je četvrta ekranizacija pesme sa novog albuma “Ono malo sreće”, prvog zajedničkog regionalnog izdanja dve najveće izdavačke kuće PGP RTS i CROATIA RECORDS.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>