Region

Svet

2CELLOS i nova pesma - Eye of the Tiger: Uživo 8. septembra na Kalemegdanu! (VIDEO)

"2CELLOS" i nova pesma "Eye of the Tiger" koju uživo možete čuti 8. septembra na beogradskom koncertu na Kalemegdanu!

2CELLOS i nova pesma - Eye of the Tiger: Uživo 8. septembra na Kalemegdanu! (VIDEO) Screenshoot YoutubePopularni duo "2CELLOS" objavio je potpuno novu pesmu "Eye of the Tiger", a radi se o obradi kultne teme iz filma "Rocky III" koju u originalu izvodi grupa "Survivor". Spot je snimljen u jednoj pulskoj garaži, a Luka Šulić i Stjepan Hauser su se pobrinuli da obrada na violončelima zvuči moćno, uverljivo i energično.

Za spot su se opet pobrinuli Kristijan Burlović i "MedVid" produkcija, a za zvuk Filip Vidović i "Morris Studio". Spot u garaži sniman je, kako kažu, "u krugu prijatelja i rivala".

"2CELLOS" poručuju:

"Mi smo najbolji prijatelji, ali i najbolji suparnici! Uvek se trudimo pomeriti granice očekivanja od violončela, a ovog puta  - violončela nisu preživela."

Ovu pesmu fanovi još nisu imali priliku čuti uživo, ali će je objaviti na novom nadolazećem albumu  na kojem Luka i Stjepan marljivo rade. Uživo je možemo čuti  8. septembra na beogradskom koncertu na Kalemegdanu, do tada pogledajte ovaj fantastični spot.

Karte su u prodaji, po promotivnim cenama, na svim "Eventim" mestima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>