Zadruga

Parovi

Zadruga: Sahrana ili doček Tita?! Luna iznela svoj stav! (VIDEO)

Luna je pred kamerama rijalitija "Zadruga" komentarisala sahranu Kijinog oca i rekla ono što možda mnogi misle o pompi koja se napravila oko cele situacije. Sahrana ili doček Tita?!

Zadruga: Sahrana ili doček Tita?! Luna iznela svoj stav! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Nakon svega što se izdešavalo između Kije, Slobe i Lune: prevara, svađe, prebacivanje, traženje krivca i slično, desila se i ta nesreća da Kiji premine otac sa kojim godinama nije bila u kontaktu, pa ga čak ni na svoju svadbu nije pozvala. Sve su to neke privatne stvari ali obzirom da se ona nalazi u rijalitiju "Zadruga",  da bukvalno živi pred kamerama i od sahrane je napravljena šarada. Mišljenja onih koji prate ovaj rijaliti su različita ali se svi slažu u jednom, da čin ispraćaja na poslednji put nije trebao da se odigra pred okom kamere, da se od toga pravi rijaliti i da neki ljudi ni krivi ni dužni postanu deo šou programa.

Možda je upravo Luna nesvesno i iz nekih svojih razloga, najiskrenije rekla ono što mnogi misle, postavivši pitanje Slobi , da li su Kija i on išli sami autom, na šta je on odgovorio:

"Da i tri auta u pratnji, ko ti je to rekao?"

"To je sahrana, nije doček Tita! Baš bez veze... To kad sam čula, zgadilo mi se u sekundi." - rekla je Luna Đogani.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>