Region

Svet

Lepa Lukić svoju imovinu ostavlja bratancu! Uslov je samo jedan!

Lepa Lukić svoju imovinu ostavlja bratancu! Uslov je samo jedan i tiče se njene mačke! A ona je poznata po tome da voli životinje i poštuje njihov život kao i bilo koji drugi.

Lepa Lukić svoju imovinu ostavlja bratancu! Uslov je samo jedan! Print screen / Facebook



Pevačica je izuzetno vezana za svog kućnog ljubimca, mačku Mazu, a svu svoju imovinu će ostaviti bratancu, ali pod uslovom da on nastavi da se brine o Mazi. Ova humana žena o tome kaže:

" Mačku imam tri i po godine. Udomila sam je preko oglasa. Oduvek sam volela mačke, a Maza je zaista posebna, ponekad mislim da razume sve što joj kažem. Uživa kad stojim pored nje dok jede, a uveče kada ugasim svetla zna da je vreme za spavanje i odmah se smesti pored mojih nogu. Plašim se da ne odem na onaj svet pre nje, pa da ostane bez pažnje na koju je navikla. Iz tog razloga sam u testamentu, u kome svom bratancu ostavljam svoju imovinu, napisala i to da on treba da nastavi da se brine o Mazi ukoliko me ona nadživi ."

Lepa Lukić inače živi u srećnoj zajednici sa suprugom Milanom već osamnaest godina ali nemamo prilike da ga često viđamo jer ne voli medijsko eksponiranje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>