Ostalo

Sme�no

Unesite ove stvari u kuću i sreća će ubrzo pokucati na vaša vrata!

Unesite ove stvari u kuću i sreća će ubrzo pokucati na vaša vrata! Ovo će definitivno pomoći vašem boljem životu, zato se potrudite da primenjujete savete koji slede.

Unesite ove stvari u kuću i sreća će ubrzo pokucati na vaša vrata! Svet Plus



Kada područje novca ima prvu i dobru energiju, vaš dom ili kancelarija će privući i zadržati energiju novca i bogatstva. Feng šui element bogatstva je drvo, a drvo je ojačano vodom koja neguje drvo i zemlju i koja daje čvrstu osnovu za rast. Zato dekor vašeg doma ili kancelarije u području novca treba da sadrži te elemente. 

- Unesite bujne, zdrave, zelene biljke, kao što je krasula, srećni bambus ili one biljke koje prečišćavaju vazduh i koje će napredovati u skladu sa prirodnim osvetljenjem.

- Karakteristika vode, slika vode ili ogledalo. Naravno možete instalirati i neku malu fontanu u zoni novca i to će biti sjajan feng šui.

- Slike divljeg zelenila, parkova , šume će takođe doneti dobru energiju drveta ali i slike peščane plaže, planina, kanjona koji će predstavljati zemlju.

- Što se tiče boja, zelena, ljubičasta i crvena su najmoćnije za privlačenje obilja.

-Uvek držite energiju svežom i živom pomoću prirodnih mirisa svežeg cveća i nekoliko sveća. Muzika je takođe bitna jer je aktivator dobre energije. 

- Ne zaboravite da su sveće među najmoćnijim Feng šui lekovima jer podiže energiju u bilo kom prostoru. Predlog je crveni svećnjak jer crvena ispunjava prostor sajnom energijom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>