Zadruga

Parovi

Zadruga: Sve je namešteno, Kija peva, Sloba i Luna mrtvi hladni! (VIDEO)

Zorica Marković je šokirana zbog dešavanja u rijalitiju "Zadruga", ne zna u šta da veruje! "Sve je namešteno, Kija peva, Sloba i Luna mrtvi hladni!"

Zadruga: Sve je namešteno, Kija peva, Sloba i Luna mrtvi hladni! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Već neko vreme zadrugari komentarišu odnose ljubavnog trougla, pa neki smatraju da Luna i Sloba svojim postupcima daju povoda da se sumnja kako pribegavaju određenim taktikama da bi ostvarili svoje ciljeve. Upravo o ovome je Zorica Marković razgovarala sa Gordanom Džehverović i Duškom Radonjićem. Ona smatra da je sve namešteno od strane Lune i Slobe:

"Nemoguće da su mirni svo troje, mrtvi hladni, nikad mirniji. Niti reaguje Kija, peva po ceo dan, ova ništa, normalno komunicira sa svima... On isto, nikad bolji. Šta vam je, bre, ljudi, moj mozak ne dozvoljava da verujem u ništa drugo."

Objašnjavala je njihovo ponašanje, kako se pokrivaju jorganom, pričaju i paze da ih neko ne gleda, zatim se prisetila nedavnog razgovora Lune sa majkom Anabelom:

"Danas kad smo ručali ona sedne sama i uzme da jede, a pre toga on uzme parče torte, gleda da l' neko od nas gleda, pa joj nudi, kao, domunđavaju se. Ma, idi... A ja, budaletina, sve vidim. Ma, beži bre. Vrlo dobro pamtim - kad je imala razgovor sa majkom, rekla joj je "Ti si čista". Znači, uradi to da budeš bar malo čista, a ti, Slobodane, ti budi čovek. Evo, čovek je - nema frke, ne svađaju se više. Ova mirna, ova mirna... To je nemoguće, šta vam je, bre, ljudi. Posle svega? "

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>