Zadruga

Parovi

Zadruga: Kijina majka iznela mišljenje o Andriji i vezi sa njenom ćerkom!

Na sahrani Kijinog oca Nadica i Andrija su se srdačno pozdravili, a Kija je na kratko napustila rijaliti "Zadruga" da bi prisustvovala poslednjem ispraćaju svog oca Miloša. Kijina majka je nakon sahrane iznela mišljenje o Andriji i vezi sa njenom ćerkom! 

Zadruga: Kijina majka iznela mišljenje o Andriji i vezi sa njenom ćerkom! Screenshoot Youtube



Otac učesnice najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", Kristine Kockar, Miloš, sahranjen je u četvrtak u Zrenjaninu, rodnom mestu ove ukućanke. Miloš je godinama bio teško bolestan, a sa problemima koji su ga zatekli hrabro se borio. Na njegovoj sahrani sve oči bile su uperene upravo u njegovu ćerku jedinicu Kristinu, koja je zajedno sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem došla u Zrenjanin u pratnji obezbeđenja. 

Kija je u toku pratnje bila sve vreme uz maćehu, a iza nje se nalazio i njen suprug za kojim se često okretala kako bi videla da li ide za njom. 

Dok je zadrugarka čitala govor svom ocu, Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar, bila je sa strane i zajedno jecala u suzama, kao i njena ćerka, dok je Kristina čitala veoma emotivne reči upućene svom ocu. S obzirom na to da je Nadica na sahranu stigla u relativno isto vreme kada i Andrija Lazović, Kijin dečko iz Budve, sa kojim se pozdravila, Nadica je za Tv Pink iznela i šta misli o njemu:

"Komplikovan mi je život! Ja sam za Andriju čula da je iz fine porodice, imamo zajedničke prijatelje njegov otac i ja. E sada, šta će biti posle, neka oni odluče. Oni su tek počeli i to je stalo. Ja imam dobre odnose sa njim. Mi se čujemo stalno, stalno ima pozdrave za nju. Ja ne gajim neku nadu da li će se to završiti nekim brakom, neka rade kako im je volja."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>