Region

Svet

Dara Bubamara ne prestaje da vodi rat protiv koleginica!

Dara Bubamara ne prestaje da vodi rat protiv koleginica! Ovoga puta na meti joj je bila Viki Miljković ili kako ona kaže "Smorković".

Dara Bubamara ne prestaje da vodi rat protiv koleginica! Print screen / Instagram



Vidno raspoložena i spremna za dobar provod, Dara Bubamara se pojavila na otvaranju kluba u Beogradu, gde je pevala puna tri sata bez prestanka. Dara se pojavila u krem trikou sa kristalima i resama, a momci iz prvog reda su joj dobacivali da ima odličnu zadnjicu. Dara se samo smejala, a onda joj se na bini pridružio polugoli muškarac, koji je sve vreme đuskao sa njom. 

U jednom trenutku na insistiranje publike otpevala numeru "Karera", a od fanova je dobila jednu pomorandžu, kao aluziju na njenu izjavu od pre nekoliko godina “kako boli narandža” kojom je opisala svoju skupocenu – “birkin” tašnu. Potom je rekla:

"Ovde sam večera samo zbog vas. Vidim u klubu veliki broj mojih prijatelja koji su došli da me podrže i hvala im na tome. Veliki pozdrav za sve prijatelje Jelene Karleuše koji su takođe došli na moj nastup."

Duže od dva sata pevala je samo svoje pesme, pa je odlučila da izvede i hitove svojih kolega. U jednom trenutku, dobila je i bakšiš i našalila se:

 “Ej, ljudi, moram da se pohvalim. Ja sam večeras zaradila 2.000 dinara bakšiša za jednu pesmu”

U trenutku kada je svoj nastup završila i di-džeja preuzeo binu pustivši pesmu Viki Miljković, Dara je uzela mikrofon:

"Tamo gde ja pevam Viki ne može da se pušta. Nikako Viki Smorković, samo može Karleuša. Ajde za mene jednom “Ostavljam te zadnji put."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tračara

Povezane vesti:


>