Zadruga

Parovi

Zadruga: Supružnici Kija i Sloba pevaju duet - Lažov notorni!

U rijalitiju "Zadruga" Održaće se treća po redu "Zadrugovizija". Supružnici Kija i Sloba pevaju duet Cece Ražnatović i Saše Matiće  "Lažov notorni"! 

Zadruga: Supružnici Kija i Sloba pevaju duet - Lažov notorni! Print screen / Instagram



Stiglo je obaveštenje Velikog šefa, a na zadrugarima je bilo da se podele u parove i izaberu svako za sebe duetsku pesmu. Mina Vrbaški prišla je Slobi i pitala ga je da li može da peva sa njim ukoliko Luna ne želi. Mina je nakon toga prišla Luni koja je odbila da učestvuje, da bi se nakon toga Kija i Sloba dogovorili da zajedno nastupe! 

Slobina želja je bila da pevaju upravo pesmu "Lažov notorni", a Luna iako je odbila da učestvuje, napustila je kuću nakon dogovora Slobe i Kije da pevaju zajedno. Sloba je otišao do nje u izolaciju, a nakon što ju je pitao da li je nju prvu pitao da pevaju zajedno ona mu je rekla da ide i da peva sa Kijom, posle čega je besan napustio izolaciju.

Ipak, nakon razgovora sa Banetom Čolakom, Luna je ustala i otišla u Belu kuću da vidi šta je ostalo od pesama, pošto joj je Čolak rekao kako baš iz inata treba da učestvuje. Kija je pak, radosna otišla kod Nadežde Biljić, koju je zamolila da je nauči da peva kako ne bi, kako je rekla, izblamirala muža.

Kija Kockar se našalila i izvinila Ceci Ražnatović unapred, a onda rekla:

"Mislila sam da odustanem zbog oca, ali mama mi je rekla da se ne dam i da budem dobro, da slavim i rođendan... Znam da bi mi i on rekao da pevam, znam da bi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>