Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba se osamio, Mića nagovara Kiju da mu oprosti! (VIDEO)

Lepi Mića u rijalitiju "Zadruga" navija za pomirenje supružnika i nagovara Kiju da mu oprosti. Sloba se osamio u dvorištu.

Zadruga: Sloba se osamio, Mića nagovara Kiju da mu oprosti! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Lepi Mića je na "Igri istine", izjavio kako misli da će se Kristina Kockar i Slobodan Radanović pomiriti i da će nastaviti svoj bračni život. To je teško palo Lunu Đogani koja je napustila sastanak. Upravo o braku ovih zadrugara, Lepi Mića je razgovarao sa Kijom Kockar, koja nije bila prisutna tokom Igre istine. Kija je noć provela odmarajući se u pabu. Mića je nagovarao da se pomiri sa mužem:

"Idi lepo kod svog muža i pitaj ga kako je. Terate inat. Oprosti mu, ne s*ri! Ti treba da pokažeš znak. Niste vi balavci, ja samo kažem šta bi bilo dobro i šta je prirodna stvar. Shvatite sve to kao ružan san. Kada izađete živite svoj život normalno. Kija, svi greše, ali je ružno kada čovek greši, a neće da prizna. Ti si grešila, jer si previše sebe dala."

Kija se nije slagala sa njegovim rečima:

"Boli me k*rac! Neka on pita mene kako sam. Ja sam danas povraćala. On je meni ovo uradio, a ne ja njemu. Evo, došao je i pokazao je, bolje da nije! Doneo je sam odluku, bolje da nije. On treba da se bori za moju ljubav. Ja sve znam šta će on da uradi. Ja sam rekla da od te njihove veze nema ništa. Ko ima mozga, zna to!"

Baš u trenutku kada su Lepi Mića i Kija pričali o Slobi Radanoviću, on se osamio u dvorištu, a kako je sve izgledalo pogledajte u video snimcima koji se nalaze ispod.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>