Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba pomahnitao, Luna u transu, Kija piše po vratima! (VIDEO)

Potpuno rasulo ljubavnog trougla u rijalitiju "Zadruga". Sloba pomahnitao, Luna u transu, Kija piše po vratima, odnosno prepisuje govor sa jučerašnje sahrane njenog oca Miloša Kockara!

Zadruga: Sloba pomahnitao, Luna u transu, Kija piše po vratima! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Drvo mudrosti je procenilo da je Luna Đogani uspešno odradila svoj tajni zadatak time što je odglumila da želi da raskine sa Slobom Radanovićem, pa joj je ispunilo muzičku želju. Kada se začula pesma blogerka je istog trenukta skočila na sto i pevala iz sveg glasa numeru Lejle Hot "Zar je mene teško voleti". Sva u zanosu Đoganijeva se šetkala po kući i pevala ovu pesmu, ne obraćajući pažnju na Slobu, koji je za to vreme bio izbezumljen. 

Slobi nije bilo jasno šta se dešava sa njegovom devojkom, pa je išao od zadrugara do zadrugara kako bi se raspitao o situaciji. Međutim, niko nije znao o čemu se radi. Sloba je prolazio pokraj nje, a ona ga nijednog trenutka nije pogledala znajući da njen tajni zadatak traje do momenta kada se pesma završi.

Za to vreme Kija Kockar se osamila u pabu. Ona je reči sa papira koji je, pretpostavljamo, bio njen jučerašnji govor kojim je odala poslednju počast svome ocu Milošu, prepisivala na vrata.  

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video snimku. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>