Zadruga

Parovi

Zadruga: Andrijana ogorčena na oca! Majka je uvek bila uz mene! (VIDEO)

Andrijana Radonjić se u rijalitiju "Zadruga" već nekoliko dana svađa sa ocem Duškom. "Majka je uvek bila uz mene i nikada me nije osuđivala."

Zadruga: Andrijana ogorčena na oca! Majka je uvek bila uz mene! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Andrijana Radonjić se već nekoliko dana neprestano svađa sa svojim ocem Duškom Radonjićem i to zato što on ne poržava njenu vezu sa Đeksonom. Ona je pod očevim pritiskom popustila, pa je okončala romansu sa reperom, ali joj je to baš teško palo.

Situacija između oca i ćerke se nikako ne stišava, te joj je on ponovo pridikovao zbog ponašanja. Nakon svega, Andrijana se požalila Sanji Stanković i ispričala joj sve muke koje je ovih dana brinu. Pevačica se setila svoje majke, Nele, te je zaključila kako ona ne bi reagovala kao Dušku u ovoj situaciji:

"Kako on (Duško) kaže, moja majka možda nikad ništa nije radila ali je uvek bila uz mene. Uvek, i kad sam grešila i kad nisam grešila. Kakva god da je, šta god da sam ja prošla zbog nje i zbog njene neodgovornosti, ona je bila uz mene. Nikad me nije osuđivala."

Sanja je podržala njeno mišljenje, te naglasila da nikako ne opravdava Duškovo ponašanje prema ćerki:

"Roditelji ne treba da osuđuju svoju decu, nego treba da ih uteše."

Andrijana je baš ogorčena na ponašanje svog oca prema njoj i celokupnoj situaciji:

"Ne treba on mene da potapše po ramenu i da mi kaže "Super, ekstra, radi to sve", ali ne treba ni onako da se ponaša kao sinoć, juče ujutru i preksinoć."

Čitav razgovor između Sanje i Andrijane pogledajte u video snimku koji sledi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>