Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 3. maj 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 3. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 3. maj 2018. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Analizirate postupke svog rada. Ima dosta toga pozitivnog ali i negativnog. Danas u svemu ste analitični pa čak I u ljubavi. Postavljate teške zahteve. Nemojte raditi ono što vi ne podnosite sami. Proverite krvnu sliku.


Bik 21.4.-21.5.

Želite novine u svom poslu. Od saradnika očekujete sve ili ništa. Šibate ih oštrim rečima. Smirite situaciju. Malo ste rezervisani, hladni. Partner teško nalazi način da vam pridje i započne razgovor. Radite vežbe istezanja donje lože.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Ukoliko nešto krene naopako odmah tražiti rešenje u prošlosti. Šta to nije bilo dobro onda a vi nista ispravili. Svaki korak stavljate pod lupu partnera taj stav izluđuje. Za izbacivanje negativne energije bilo bi dobro posetiti saunu.


Rak 22.6. - 22.7.

Upotrebite šarm da dođete do željene informacije koja vam je vrlo važna za nastavak započetg projekta. Previše pričate i partner vas u jednom trenutku zaista ne razume šta vi zaista želite. Čangrizavi ste i previše napeti.


Lav 23.7.- 22.8.

Razmišljate o velikom novcu. Planovi su vam daleko od mesta stanovanje. Verovatno ćete napraviti poslovni susret sa klijentima iz arapskh zemalja. Slobodan Lav ima poznanstvo na poslu sa osobom iz sfere turizma i trgovine. Dobro se osećate.


Devica 23.8. - 22.9.

Uporni ste. Morate da pretrpite dan koji je pred vama jer vas očekuje naporan rad. Ukoliko ste na odmoru, razmišljajte o novom budućem poslu. Slobodne Device očekuje emotivno iznenađenje. Pripremiće vam neko ko je dugo zaljubljen u vas.  Krećite se što više.


Vaga 23.9. - 22.10.

Novac zarađujete, po malo. Mada, Vaga voli novac i nije zadovoljna ,,sitninom,,. Radite poslove koji iziskuju fizičku angažovanost, kretanje, putovanje. Dobar dan za ljubav. Niste zatvoreni energetski. U susret novoj ljubavnoj vezi idete, ukoliko ste sami. Smanjite unos alkohola. 


Škorpija 23.10.- 22.11.

Vi ste neumorni. Današnji dan je dobar za sve koji hoće brzu zaradu. Verovatno ćete sarađivati sa jednim Ovnom ili Blizancima. Odličan period za ljubav i strast. Pokažite svoje najdublje emocije osobi koju volite. Upale, infekcije.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelac prve dekade odlazi na put u inostranstvo. Druga dekada ovog znaka je vezana za strane investitore. Volite život i uživanje. Niste hrabri da se prepustite tek tako pravoj ljubavi. A emocija će doći, već… Ponekad osećate pad raspoloženja.


Jarac 22.12.- 19.1.

Saradnja sa Rakom, Lavom daće posao koji može biti i biznis budućnosti. Neko će vam priznati da ste mu sve na svetu. Bićete iznenađeni ali i pomalo uplašeni od tolike količine emocija. 
Odmor pored vode, mora, reke, jezera.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Sve ste jači i napredniji u poslu koji radite. U prednosti ste od drugih jer brže i bolje shvatate poslovne prednosti. Mogućnost tajne ljubavi. Bik, Rak ili Blizanci su vam najprivlačniji tokom ovog celog meseca. 
Temperatura vazduha vaš je neprijatelj.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ako razmišljate o problemu prodaje nekretnina ili želite da to učinite sada, sačekajte sredinu narednog meseca, veće su šanse za bolju cenu. Usamljeni imaju šansu za poznanstvo sa osobom koja je iz radne okoline. Koristite sunčeve zrake za regeneraciju ćelija.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika

Povezane vesti:


>