Region

Svet

Anastasija Ražnatović se stidi Lune Đogani, a evo i zašto!

Budući da su naslednici poznatih ličnosti sa domaće estrade oduvek bili zanimljivi javnosti, tako se i u medijima stalno spekulisalo o prekidu prijateljstva između Anastasije Ražnatović i Lune Đogani. Anastasija se stidi Lune, a evo i zašto!

Anastasija Ražnatović se stidi Lune Đogani, a evo i zašto! Print screen / InstagramModna blogerka Luna je svojim učešćem definitivno obeležila prvu sezonu rijalitija "Zadruga", a svojim najbližim cimerima se često poveravala o sukobu s Anastasijom. Ona je jednom prilikom otkrila da je razlog njihove svađe dečko sa kojim Ražnatovićeva nije više u vezi, a najpoznatiji srpski astrolog Dušan Veličković otkriva da nikada neće doći do pomirenja između njih:

"To je gotova priča i od pomirenja nema ništa. Luna je zbog njene epizode u "Zadruzi" na neki način eliminisala sebe iz života nekih čestitih ljudi. Čak i da se uda za Slobu, u šta sumnjam, isto će biti. Nije joj bio potreban ovaj rijaliti jer je samo sebi naškodila. Ukoliko je budu nazivali bivšom učesnicom rijalitija, ona je sebi zatvorila sva vrata za bilo koji posao. Međutim, ne pita se tu mnogo Anastasija, već Ceca. Ne verujem da bi sada Ceca dozvolila da se njih dve pomire. Ona je ljudina i majka i ne treba joj ponovno zbližavanje sa Đoganijevima, ni u ludilu. Anastasija je Cecina ćerka i šta god da ona uradi, to se lomi preko Cecinih leđa. Luna je nepredvidiva i niko ne bi voleo da je ima u blizini. Ona je čovek na koga ne možeš da se osloniš. Njoj je poenta da otme nekome nešto, treba joj uvek nešto što je nečije ."

Na pitanje zbog čega se Anastasija Ražnatović nikada nije oglašavala kada je reč o ovoj temi, Dušan poručuje:

"Sramota ju je. Čega se pametan stidi, time se lud ponosi. Anastasija je stavila tačku i doviđenja. S obzirom na Lunino ponašanje u rijalitiju, ne treba biti mnogo pametan da zaključiš na šta je spremna. Njoj ništa nije sveto. Odrasla je u jednoj agresiji, u odsustvu harmonije i ona ne zna šta znači imati dobar odnos sa nekim jer nije imala od koga to da vidi. Samo njeno ime označava Mesec. Mesec je uvek gladan, uvek mu fali svetla i to je najpromenljiviji i najnestalniji nebeski oblik koji je nama poznat. Takva je i ona, jednostavno nestalna i nepredvidiva."

Ipak, Dušan ističe da su njih dve zaista dobro funkcionisale, ali da se Anastasija vodi jednim pravilom u životu:

"Prijateljstvo se poklapa jer je Anastasija ta koja idealizuje sve, ona ima planetu Jupiter, i jesu se volele. Luna je njoj odgovarala jer je starija od nje dve godine, zrelija je. Zbog sadašnjeg njihovog odnosa pati Luna, ali ne shvata u čemu greši. Ne shvata poentu jer je suviše samoživa, a nešto slično ima i Anastasija. Ne možemo polemisati o tome ko je kriv jer nemamo Anastasijinu stranu priče. Ona je Blizanac, a oni su u stanju da prekinu kako prijateljstvo, tako i najveću ljubav, kao da se ništa nije desilo. Kod nje važi pravilo kao kod minera, a to je da se samo jednom greši i nikad više."

"Obe su jake igračice, niko nikome ne popušta, ali njihovo prijateljstvo je na prvom ispitu puklo." - završava poznati astrolog.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>