Svet

Region

Istinite ljubavne priče na filmskom platnu! (VIDEO)

Istinite ljubavne priče na filmskom platnu! Filmovi za koje nikada ne biste rekli da su zasnovani na istinitim ljubavnim pričama.

Istinite ljubavne priče na filmskom platnu! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Filmovi čija radnja je vezana za ljubav često služe da nas opuste i odvedu u neki svet snova i maštarenja ali uglavnom nemaju previše veze sa stvarnošću. Sa druge strane, život ume da napiše priču koja premašuje čak i najbujniju maštu pisca ili scenariste.

Šarmantni film "The Big Sick" opisje vezu glumca sa svojom suprugom, kao i izazove braka među ljudima različitog etničkog porekla. 

"Moja Afrika" je film nastao prema autobiografskoj knjizi Dankinje Karen Bliksen koju je sjajno odigrala Meril Strip, dok je film "Boni i Klajd" doneo omiljenu ljubavnu priču odmetnika koji su zaista postojali.

 

"The Vow" - Leo i Paige su novopečeni bračni par koji se jako voli. Ipak, jednog dana dožive tešku saobraćajnu nesreću, zbog koje je Paige u komi. Na svu sreću ona se ubrzo budi, ali na Leovu nesreću ona ga se ne seća. Leo će morati maksimalno da se potrudi kako bi ponovo zaveo i naterao ljubav svog života da se ponovo zaljubi u njega ili da se bar seti njihove ljubavi. Da li će mu to uspeti?



"The Notebook" - Elini roditelji i Drugi svetski rat uticali su na to se razdvoje, ali oboje su živeli od uspomena na prvu ljubav. Kada se Noa vratio iz rata, Eli je nestala iz njegovog života, ali ne i iz srca. Eli se vratila u Sibruk, gde su se oni prvi put sreli i zavoleli. Međutim, sada je ona verena i treba da se uda za Lona (Džejms Marsden), vojnika koga je upoznala dok je radila kao volonterka u bolnici. 
Decenijama kasnije, Noa (Džejms Garner) čita beležnicu svoje žene Eli (Džina Roulands). Mada su njene uspomene izbledele jer je obolela od alchajmerove bolesti, ona se setila priče o Eli i Noi - i za nekoliko trenutaka bila je sposobna da oživi strasan period i vreme kada su se oni zaklinjali da će zauvek ostati zajedno.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>