Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija na privatnoj klinici! Pozlilo joj nakon Slobinog priznanja! (VIDEO)

Evo šta se izdešavalo u rijalitiju "Zadruga" pre nego što joj je ukazana lekarska pomoć. Kija na privatnoj klinici! Pozlilo joj nakon Slobinog priznanja!

Zadruga: Kija na privatnoj klinici! Pozlilo joj nakon Slobinog priznanja! (VIDEO) Screenshoot YoutubeKristina Kija Kockar trenutno se nalazi u privatnoj klinici nakon što joj je ukazana lekarska pomoć jer joj je pozlilo, a tome je prethodio njen razgovor sa suprugom Slobom. 

Njih dvoje razgovarali su u pabu, a Kristina je nakon svega želela konačno da sazna da li će Sloba ostati sa Lunom ili sa njom. Njihov odnos se tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, nakon što je Kija saznala da joj je preminuo tata, promenio i sve je ukazivalo na to da će se njih dvoje pomirit i spasiti svoj brak. 

Ono što je promenilo situaciju je jedan tajni poziv. Naime, Sloba se čuo sa roditeljima i prema mišljenju mnogih zbog toga promenio ponašanje prema Kiji. 

Kija ga je pitala:

"Vrlo je jednostavno pitanje. Da li voliš Lunu ili Kiju?"

Slobodan je bio vidno nervozan:

"Zašto mora sad u ovom trenutku da se priča o ovome? Ne može ovaj ozbiljan razgovor da sačeka da izađemo?!"

Kada je dobila odgovor, koji očigledno nije htela da čuje uz aplauz mu je rekla:

"31. maja? 1. juna? Ja ovo nisam zaslužila. Ja sam tvoja žena, ja nisam tvoja ljubavnica. Vidim šta radiš i čula sam šta si njoj rekao. Koju igru igraš?!"

Nakon ovoga Sloba je pitao da li je ikada nazvala njegovu majku ku*vom, kao što je čuo od jedne osobe.

Kija je zatim otišla na kapiju, a kada joj nisu dali da izađe, vratila se u pab i počela da lomi i razbija stvari, zbog čega je došlo obezbeđenje. 

Ovo je snimak razgovora koji je predhodio Kijinom nervnom slomu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>