Region

Svet

Gagi Đogani o dešavanjima u rijalitiju Zadruga: Slobom izmanipulisa Kijina majka!

Gagi Đogani o dešavanjima u rijalitiju "Zadruga": "Slobom izmanipulisa Kijina majka i kuma Vanja!" On je ovo naveo kao pouzdanu informaciju!

Gagi Đogani o dešavanjima u rijalitiju Zadruga: Slobom izmanipulisa Kijina majka! Print screen / Instagram



Lunin otac Gagi na Instagramu je objavio poruku koja se odnosi na dramatičnu situaciju u "Zadruzi", ali je posle nekoliko minuta obrisao. Poruka se odnosila na situaciju koju je prethodnog dana i noći pratila cela Srbija, pošto je Sloba rekao Luni da treba da naprave pauzu u vezi, a sa svojom zakonitom suprugom Kijom je sve bliži.

Gagi je, verovatno ljut, putem Instagrama za bliskost Kije i Slobe optužio ni manje ni više nego Kijinu majku Nadicu i Kijinu kumu Vanju! Napisao kako je dobio "pouzdanu informaciju" da su njih dve Slobu izmanipulisale prilikom susreta, kada su Kiju izveli iz "Zadruge" da joj saošte da joj je tata preminuo, nakon čega je za njom krenuo i Slobodan.

"VAŽNO OBAVEŠTENJE! Puzdano! Kijina majka i Vanja su izmanipulisale Slobu napolje i rekli da Draginja i Dušan žele da se vrati Kiji što je LAŽ! I nabili mu osećaj krivice da je kriv za smrt Kijinog oca!!!"

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>