Svet

Region

Sindi Kraford dvadeset godina u braku, a ovo je tajna njihove uspešne veze!

Sindi Kraford dvadeset godina u braku sa Randeom Gerberom, a ovo je tajna njihove uspešne veze! Upoznala ga je nakon razvoda od glumca Ričarda Gira, na jednom venčanju.

Sindi Kraford dvadeset godina u braku, a ovo je tajna njihove uspešne veze! Print screen / Instagram



Suprug Sindi Kraford, stariji je od nje tri godine, a njihovo prijateljstvo brzo je preraslo u ljubav i ove godine će proslaviti dvadeset godina braka iz kog imaju dvoje dece. Sindi je u jednom intervju otkrila:

"Kada saberemo i oduzmemo sve, mi zaista volimo i poštujemo jedno drugoga. Zabavno nam je zajedno, iako su i život i roditeljstvo itekako stresni, no još uvek se trudimo da pronađemo vreme samo za nas. Moj bivši suprug bio je opsednut tibetanskim budizmom, koji je i meni na početku bio zanimljiv. Ali onda sam shvatila da to nije nešto što me zanima. To ne znači da manje vredim kao osoba."

Sreli su se na jednom venčanju, na koje su oboje stigli u pratnji drugih osoba. Kako je rekla, sa Randeom je prva bila prijatelj i misli kako je upravo to doprinelo uspehu njihove veze i braka:

"To mi je bila prva veza koja je započela iz prijateljstva. Svakome bih preporučila da sa osobom bude prvo prijatelj, a onda tek se upušta u nešto više."

Sindi dodaje da oni nisu par koji se čuje po dvadeset puta dnevno ali da to ne znači da se ne zivkaju:

"Ja sam ta koja češće zove, ja sam ona emotivnija. Da se pita Randea, njegova filozofija je: "Ako je sve u redu, zašto govoriti o tome, a ako nešto ne štima, opet zašto govoriti?"

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>