Zadruga

Parovi

Zadruga: Slobi pružena hitna medicinska pomoć zbog gušenja!

U rijalitiju "Zadruga" vanredno stanje, Slobi pružena hitna medicinska pomoć zbog gušenja! 

Zadruga: Slobi pružena hitna medicinska pomoć zbog gušenja! Screenshoot Youtube




Kija Kockar je juče saznala vest da joj je tata preminuo, međutim na iznenađenje mnogih to je jako pogodilo njenog još uvek zakonitog supruga Slobu Radanovića. On je vreme provodio kraj Kije pružajući joj svoju podršku u ovoj jako bolnoj situaciji za nju. 

Sa druge strane njegova devojka Luna je loše podnela ovu situaciju i čini se da je imala strah da će se on nakon ovoga vratiti supruzi. Usledila je žestoka svađa među njima, a ovo je možda dobar pokazatelj da njih dvoje u spoljnom svetu neće uspeti i da život u rijalitiju nije isto što i život napolju. 

Posle celodnevnog stresa Slobi je odjednom pozlilo i imao je gušenje, pa je odmah primio injekcije i lekove za smirenje. Nakon ukazane pomoći u Beloj kući razgovarao sa Minom Vrbaški i Miljanom Kulić, koje su ga tešile i objašnjavale mu u kakvom su stanju Kija i Luna. 

Sloba je izgleda i sam shvatio neke stvari tek sada pred sam kraj rijalitija:

"Stvar je u tome da ja njih sve odlično razumem, a mene niko ne razume. Sve mi zameraju... Tek kad se ovako nešto desi, shvatiš sve... Sve ovo oko čega se mi ovde nerviramo je ništa."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>