Zadruga

Parovi

Zadruga: Moguće pomirenje?! Imam pravo od zakona i Boga da vratim svog muža! (VIDEO)

Prethodni dan bio je veoma buran u rijalitiju "Zadruga", posebno za Kiju Kockar. Moguće pomirenje između nje i Slobe?! "Imam pravo od zakona i Boga da vratim svog muža!"

Zadruga: Moguće pomirenje?! Imam pravo od zakona i Boga da vratim svog muža! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Kijina majka saopštila joj je tužnu vest, da je njen otac preminuo. Slobodan Radanović, njen zakoniti suprug se nije odvajao od Kije u ovim teškim trenucima. Nakon ove drame, Sloba je od svoje devojke Lune Đogani tražio pauzu u vezi što je mnoge zadrugare nagnalo da pomisle da će Sloba i Kija dati još jednu šansu svom braku.

Lepi Mića je odlučio da ovo proveri, pa je porazgovarao sa Slobodanom, a zatim sve to preneo Kiji i dao joj nekoliko saveta:

"Sad sam pričao sa njim i rekao sam mu da svi znaju na čijoj sam ja strani. On se smeškao kad sam mu rekao da ga ti voliš. Rekao sam mu da u životu svi greše, kao što je i on napravio grešku. Posavetovao sam ga da sednete i razgovarate kao ljudi. "Ako imaš emociju prema njoj, pomirite se, ako nemaš, nemoj to da radiš" tako sam mu rekao. On kaže da mu treba par dana da gleda u jednu tačku i da razmisli. Rekao sam mu "Ako izađeš odavde sa svojom ženom, ti imaš gde da se vratiš, u drugoj kombinaciji ti ne žnaš gde ideš."

Kija je nekako pokušala da razume i opravda Slobu:

"Zna on to. Ali problem je što on ne može da kaže sve što misli i što oseća odmah sad..."

Mića je primetio njeno oklevanje, pa je nastavio da joj prepričava razgovor sa Radanovićem ubeđujući je da među njima još nije sve gotovo:

"Tvoja poenta je da vratiš svog muža, to ti je životna borba i tu su sva sredstva opravdana. Tu nema stida."

Kija mu je odgovorila:

"Pa nema, on je moj muž. Imam legitimno pravo od zakona i od Boga."

Po svemu sudeći, deluje da je Kockareva spremna da oprosti Slobi prevaru i pređe preko svega, a gde je Andrija u celoj priči i da li je on ipak samo njena prijateljska podrška u svemu ovome ostaje nam da vidimo. Ceo razgovor Kije i Miće u pabu možete pogledati u snimku koji sledi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>