Region

Svet

Zašto je Sale napustio Pinkove zvezdice i kako je došlo do saradnje sa Vukom Kostićem?!

Sale "Tropiko" je otkrio zašto je napustio "Pinkove zvezdice", kako je došlo do saradnje sa glumcem Vukom Kostićem, koliko ima šešira u ormaru i još puno toga...

Zašto je Sale napustio Pinkove zvezdice i kako je došlo do saradnje sa Vukom Kostićem?! Screenshoot



Sale "Tropiko", kako Leskovčanina Aleksandra Cvetkovića publika već godinama zove i poznaje, za „Scenu” je ispričao kako došlo do saradnje sa glumcem Vukom Kostićem, koliko ima šešira u ormaru s obzirom na to da su mu zaštitni znak i da li je njegova supruga Jovana žrtvovala karijeru pevačice zarad porodice.

Sale kaže da su mu supruga i ćerke najbolje društvo:

"Najlepši dan za mene je proveden sa najmilijima. Najbolje se osećam sa ćerkama i ženom u prirodi, bilo da je to more, planina, jezero, reka ili neka šumica i park. Gledati kako napreduju bića koja ste vi stvorili i podarili im život s osobom koju najviše volite je nemerljivo ni sa čim. Sa takvom osnovom i poslovni uspesi su veliki kao planina."

Sa kolegom Dženanom snimljen je spot za duet „Sinovi tame” u kojem ulogu ima i Vuk Kostić, koji je spot režirao. Sale je ponosan što Vuka ima za prijatelja:

"Nisam ni imao sumnje u ekipu koja ga je radila sa rediteljem Vukom Kostićem na čelu, koji je fantastičan prvo čovek, a potom i veliki surovi profesionalac. Ovo nam je sa njim četvrti spot koji smo uradili. Ponosan sam što ga imam za prijatelja."

Na pitanje da li smatra da je njegova supruga Jovana zapostavila karijeru zbog porodice, on kaže da Jovani nije žao što nema pesme i ne nastupa ali misli da je to ipak pitanje za nju. 

Što se tiče emisije "Pinkove zvezdice" od koje je odustao, Sale objašnjava:

"Iako je bilo predivno sedeti u žiriju i ocenjivati divnu talentovanu dečicu, morao sam da se povučem sa tog zadatka jer Jovana nije mogla sa dvoje dece da bude sama po ceo dan. Uz pripremu za nastupe, emisije, razna snimanja, „Zvezdice” su bile previše, i zato sam se njih odrekao. Đina i Helena zahtevaju svoje vreme, tako da im je i otac neophodan uz vrlo posvećenu majku."

Saletov zaštitni znak su šeširi, ima ih 20 ali obožava i naočare, kao i patike koje ima u svim bojama jer dobro prate njegov stil.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>