Zadruga

Parovi

Zadruga: Šokantni snimak između Kijine majke i oca! Pre smrti otkrio istinu! (VIDEO)

Otac Kristine Kije Kockar, koja se trenutno nalazi u rijaltiju "Zadruga" pre smrti otkrio je istinu. Poslušajte šokantni snimak između Kijine majke i oca!

Zadruga: Šokantni snimak između Kijine majke i oca! Pre smrti otkrio istinu! (VIDEO) Screenshoot YoutubeOtac Kije Kockar, preminuo je juče nakon duge i teške bolesti. Nakon tvrdnji komšija da je Kristina kopile, on se nije oglašavao, ali sada je isplivao snimak na kome ga je Kijina majka ubedila da kaže istinu:

"Ti znaš da si ti prvi počeo tu priču o kopiletu. I taj tvoj komšiluk sada priča o tome, je li ti jasno?"

Miloš, Kijin otac pravdao se da ne zna ništa o tome, a Nadica je objašnjavala:

"Slušaj me. Sad je na tebe red da to spereš sa Kije jer ona je u Zadruzi i ne može da se brani. Nema veze što vi niste bliski, ali vi se ne mrzite, ti i Kija. Ti si jedini koji može da kaže da ona nije kopile. Komšije od onog tamo preko puta" - poručila mu je, aludirajući na komšije Slobe Radanovića.

Nadica je nastavila:

"Hoću da kažeš istinu pravu, da naše dete nije kopile. Da smo imali takav splet okolnosti, da smo se voleli. Ja sam to dete rodila iz ljubavi. Je li lepo da ti ne demantuješ to, da budeš kao i onaj zet? Hoću samo jednu rečenicu da kažeš, da je tvoje dete - dete i da nije kopile. Ja sam se tvojoj ženi Kati izvinila preko telefona i rekla da ću roditi tvoje dete i koliko ja tebe volim, je li tako?"

"Obećavam" - kratko je poručio Kijin otac, tvrdeći da će javno izneti informaciju da Kristina nije kopile.

Miloš je nakon toga ispitivao Nadicu kome može da izjavi kako je on priznao svoju ćerku, a snimak na kome je razgovor ovih bivših partnera privukao je ogromnu pažnju javnosti.

Podsećamo, Miloš Kockar preminuo je u petak oko 10 sati ujutro, a tu vest je potvrdila i Kristinina majka Nadica. Miloševa ćerka Kija još nije saznala za očevu smrt, a tu vest će joj danas saoptiti majka i kuma.

Izvor navodi:

"Miloša su juče pronašle komšije u Zrenjaninu i videle da nije davao znake života. Iako je već imao dva infarkta i kancer, u poslednje vreme dobro se držao i ništa nije ukazivalo na to da će ga srce izdati."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>