Lepota

Ljubav

Kokosovo ulje u službi vaše lepote! Naučite da ga koristite!

Kokosovo ulje u službi vaše lepote! Naučite da ga koristite i bićete mu večno zahvalni jer ono zamenjuje mnoge preparate na koje dajete veliki novac, a ne vidite efekat.

Kokosovo ulje u službi vaše lepote! Naučite da ga koristite! Svet Plus



Kokosovo ulje je jako zdravo, a odlično je i za negu kože, kose i celog tela, zato nastavite da čitate i potrudite se da bar nešto od ovoga primenite jer se sigurno nećete ni najmanje pokajati.


Šminka

Kokosovo ulje koristite umesto drugih preparata za skidanje šminke. Pomoćiće čak i kod vodootporne šminke.


Dah

Kako biste osvežili dah, jednostavno kokosovo ulje mućkajte u ustima oko 15 minuta. Imaćete i zdravije desni i belje zube.


Losion

Umesto kupovine raznih losiona, iskoristite ovo fantastično ulje na bilo kojem delu tela i koža će vam biti hidrirana.


Nega noktiju

Uz pomoć kokosovog ulja vaš manikir može da traje duže, a uz to je masaža noktiju kokosovim uljem odlična za sprečavanje nastanka, ali i lečenje zanoktica.


Usne

Kokosovo ulje se koristi za negu celog tela pa zašto onda ne bi zamenilo i balzam za usne. Sipajte ga u kutijicu od starog balzama i imajte ga uvek pri ruci.


Fine borice oko očiju

Recite zbogom podočnjacima i finim borama oko očiju čim počnete da koristite kokosovo ulje za negu ovog područja.


Piling

Kokosovo ulje može da bude 2 u 1 – služi za negu kože, to da, ali može da bude i odličan piling – samo u njega dodajte malo soli ili šećera kako biste dobili prirodne „grudvice“ u pilingu koje čiste vašu kožu od površinskih mrtvih ćelija i nečistoća.


Zubi

Od kokosovog ulja i sode bikarbone možete napraviti odličnu pastu za zube koja ima efekat izbeljivanja.


Kosa

Od ovog ulja možete napraviti fantastične maske za negu vaše kose ali možete i jednostavno naneti i samo njega, razmazati po celoj dužini i temenu, uviti glavu folijom i peškirom i ostaviti makar sat vremena. Nećete više imati problem zvani "perut" i koša vam više neće biti suva i lomljiva.


Lice

Koristite ga obavezno kao noćnu kremu, vrlo brzo videćete rezultate!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>